Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Nieuws & Blogs

 • 17
  Nov

  Livits Klantevent 2021

  Op 25 november 2021 vanaf 15:00 uur vindt het Livits Online Klantevent plaats. Tijdens een programma van 1,5 uur gaan we je boeien met interessante verhalen van klanten, externe sprekers en natuurlijk over de ontwikkelingen van Livits. Ben je benieuwd naar het programma, bekijk het hieronder.

  Lees meer
 • Nieuws
  28
  Oct

  Waar staan we en waar gaan we naartoe

  Sinds mijn start ongeveer anderhalf jaar geleden hebben we een mooie reis gemaakt met Livits en CCI. Een goed moment om eens terug en vooruit te blikken. Waar staan we nu, wat hebben we zoal gedaan en hoe gaat onze reis verder.

  Lees meer
 • Nieuws
  30
  Sep

  Niets is zo veranderlijk als… De contributie!

  Door onze nieuwe huisstijl zien we er natuurlijk helemaal fris en fruitig uit, maar we gaan ondertussen al aardig wat jaartjes mee. En, omdat gelukkig veel ledenorganisaties Livits gebruiken om hun contributie te berekenen en te innen, hebben we gedurende die jaren ook allerlei contributiebedragen, structuren en opbouwen voorbij zien komen.

  Lees meer
 • 24
  Sep

  Groen en fris...de vernieuwde website van ZLTO!

  Net voor het weekend alweer een derde live-gang van een website die we mogen aankondigen deze maand. De site van ledenorganisatie ZLTO is zodanig opgefrist dat je wel mag spreken van een vernieuwde website.

  Lees meer
 • Nieuws
  24
  Sep

  Administratieve lastenverlaging

  Eén van de pijlers onder onze visie is dat we tijd willen besparen. Dat geldt zeker ook voor administratieve processen. En op dit vlak zijn verbeteringen eenvoudig mogelijk. Dat gaan we op twee onderdelen doen, namelijk door over te stappen naar jaarfacturatie en door kleine facturen zoveel mogelijk te voorkomen. Hieronder lees je wat dat betekent. 

  Lees meer
 • Nieuws
  24
  Sep

  De eerste klant is live met een Livits Umbraco-website! 

  Afgelopen maand hebben we een mooie mijlpaal bereikt: VKW Limburg lanceerde namelijk haar nieuwe website. En niet zomaar een, de corporate site is namelijk gebouwd in het nieuwe CMS van Livits: Umbraco! 

  Lees meer
 • Nieuws
  24
  Sep

  Customerboard Q3 2021

  Samenvatting: lekker met je bord op schoot. 

  2 september vond er weer een Customerboard sessie plaats. In dit artikel lees je een korte samenvatting van de onderwerpen die behandeld zijn. 

  Lees meer
 • Nieuws
  07
  Sep

  Even voorstellen...Bram!

  “Hallo! Ik ben Bram en ik zit in het 3e jaar van mijn studie HBO-ICT & Media Design bij Fontys Hogeschool in Tilburg. Ik ben 20 jaar en ik woon in Oosterhout.”

  Lees meer
 • Nieuws
  27
  Aug

  Waar staan we met ons goede doel: KIKA

  In onze nieuwsbrief van April hebben we aangekondigd dat we dit jaar samen met onze klanten KIKA als goede doel steunen. Nu zijn we net voorbij de eerste helft van dit jaar, een goed moment om te kijken waar we staan met onze actie.  

  Lees meer
 • Nieuws
  27
  Aug

  Op weg naar onze ISO-certificering

  En ja, hier heb jij ook wat aan. Aan het begin van dit jaar hebben we ze uitgesproken, onze klantcommitments voor 2021. Eén daarvan is het behalen van onze ISO-certificering. In dit artikel delen we met je wat we tot nu toe gedaan hebben, waar we staan en hoe de route naar certificering er nog uitziet. 

  Lees meer
 • Nieuws
  27
  Aug

  Overstap naar Sendgrid

  We willen je graag informeren over onze overstap naar SendGrid en de voordelen die dit met zich meebrengt voor jou als klant. In de afgelopen maanden hebben we helaas een aantal keer een blokkade van een van onze eigen e-mailservers door mailproviders gehad. Dit konden we gelukkig steeds snel oplossen maar gaf ons ook aanleiding het proces van het e-mailverkeer dat wij vanuit Livits genereren voor de toekomst onder de loop te nemen.

  Lees meer
 • Nieuws
  27
  Aug

  Livits Kennisbank is live!

  Een wat rustigere periode op onze supportdesk geeft ons de kans om een aantal processen te verbeteren. De wens voor meer documentatie en handleidingen/beschrijvingen van de vele functionaliteiten van Livits bijvoorbeeld. Lees snel verder hoe je hier jezelf en jouw collega’s verder mee kunt helpen!

  Lees meer
 • Blogs
  01
  Jul

  Lees hier hoe InEen de lat voor een ledenplatform erg hoog heeft gelegd!

  Het was dinsdag 11 februari 2020 toen ik werd uitgenodigd voor het geven van een demo van Livits aan InEen, op de Mercatorlaan te Utrecht. Bekend terrein, want we hebben meer klanten die in hetzelfde gebouw zitten, maar ook met gezonde spanning, want je stapt toch weer een andere wereld binnen. In dit geval de wereld van de georganiseerde eerste lijn.

  Lees meer
 • Blogs
  01
  Jul

  Waar staan we met de klantcommitments ?

  Begin van dit jaar hebben we een aantal klantcommitments aangekondigd: de harde afspraken waaraan jullie ons voor dit jaar kunnen houden op het gebied van communicatie, kwaliteit en product. Halverwege het jaar is het een goed moment om de balans op te maken: waar staan we met deze commitments?

  Lees meer
 • Nieuws
  01
  Jul

  Verplichte veiligheidsverbetering Livits

  Een van onze klantcommitments voor dit jaar is aandacht voor de veiligheid binnen Livits. We hebben hier de afgelopen tijd veel in geïnvesteerd. Zo krijgt de software van Livits elk jaar een uitvoerige veiligheidscheck door een onafhankelijk leverancier die gespecialiseerd is in legal hacking. Daarnaast is Livits beschikbaar gemaakt in een veilige browser (Chrome) en gebruiken wij voor de hosting van de servers op Microsoft Azure een (ISO) gecertificeerde leverancier.  

  Lees meer
 • Nieuws
  01
  Jul

  Afscheid van Internet Explorer, het komt er nu toch echt aan!

  Veilig gebruik van Livits. Het belang hiervan behoeft eigenlijk geen uitleg. We werken dagelijks hard aan de veiligheid van onze applicatie.  

  Lees meer
 • Nieuws
  08
  Jun

  Maak eenvoudig een afspraak met de datumprikker-module

  Iedereen zal het herkennen. Het kost vaak nogal wat moeite om met meerdere mensen een geschikt tijdstip voor een afspraak te vinden. Vooral buiten de grenzen van je eigen organisatie zonder gedeelde digitale agenda’s. Het secretariaat is veel tijd kwijt aan het vinden van een geschikte datum voor een werkgroep bijeenkomst. Privé gebruikt iedereen hier datumprikker.nl voor. En dat kan dus ook in combinatie met Livits! 

  Lees meer
 • Nieuws
  08
  Jun

  Webinar gemist? 

  We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Livits. Sinds vorig jaar doen we dit regelmatig via een Webinar. Het grote voordeel van Webinars is, is dat je deze kunt opnemen en opnieuw kunt bekijken wanneer en hoe vaak je wilt.  

  Lees meer
 • Blogs
  08
  Jun

  Alles begint met een goede relatie

  Iedereen zal het herkennen. Er zijn momenten dat het goed gaat in je relatie, en ook periodes dat er verbetering mogelijk is. Ik merk dat bij mezelf en zie dat ook om me heen. Waardoor komt het nu dat het soms beter gaat dan anders? En wat kunnen we hieruit leren als het gaat om zakelijke relaties? De essentie is volgens mij investeren in elkaar. Dat geldt zowel zakelijk als privé. 

  Lees meer
 • Nieuws
  29
  Apr

  Waarom wij gaan voor een glimlach?

  Op 1 april hebben wij het nieuwe logo van Livits en de nieuwe site Livits.nl gelanceerd. Daarnaast mailen we sinds kort ook vanuit Livits.nl. Waarom we deze veranderingen hebben doorgevoerd? We willen communiceren met een glimlach 😊. Niet alleen met het nieuwe logo, maar ook vanuit de inhoud: wij zijn ervan overtuigd dat plezier, vreugde en geluk meer brengt dan serieus, formeel en saai. Uiteraard zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Met dit idee is het bureau Marc&More met ons aan de slag gegaan om het merk Livits te rebranden en te restylen. We zijn trots op het resultaat! Een nieuwe missie en visie, een nieuwe website en een nieuwe huisstijl met nieuwe frisse kleuren.

  Lees meer
 • Nieuws
  29
  Apr

  Samen gaan we voor Kika

  Met Livits staan we voor boeien, binden en vinden. Een manier om invulling te geven aan het binden, is samen te gaan voor een goed doel. Daarom hebben we in de nieuwsbrief van februari aan jullie gevraagd om ons te helpen met het kiezen voor een gezamenlijk goed doel. Uit een lijst van zes goede doelen is een winnaar gekomen: KIKA kinderen kankervrij! 

  Lees meer
 • Nieuws
  29
  Apr

  Bescherm je websites tegen cyberaanvallen met het instellen van TTL waardes

  In dit artikel leggen we je uit hoe het instellen van een TTL-waarde je website kan beschermen tegen een cyberaanval en wat dit precies inhoudt. Wat is een TTL-waarde en wat doet het? En wanneer kies je voor een lage of hoge waarde? 

  Lees meer
 • Nieuws
  26
  Mar

  Meer controle op je nieuwsbrieven: de opt-in | opt-out module

  Je wilt relevant zijn voor je leden. Dat de informatie die je aanbiedt op maat is, en ook bedoeld voor de ontvanger. Livits biedt de mogelijkheid nieuwsbrieven te personaliseren. Veel van onze klanten doen dat ook. Daarnaast biedt Livits fijnmazige opt-in opt-out mogelijkheden met de de opt-in | opt-out module.

  Lees meer
 • Blogs
  25
  Mar

  Even voorstellen... Tessa Schel!

  Begin deze maand is Tessa Schel begonnen bij CCI Groep als Webdeveloper. Tessa stelt zich graag even voor!

  Lees meer
 • Nieuws
  25
  Mar

  CCI gaat verhuizen!

  Voor het geval het je ontgaan is, wij gaan verhuizen! We blijven in Breda en verhuizen enkel naar de overkant van de straat, naar een (voor ons) nieuw pand.

  Lees meer
 • Nieuws
  Support
  Jira
  24
  Feb

  Supportproces: Gebruik JIRA Servicedesk!

  Heel simpel: zonder jullie hebben wij geen bestaansrecht. We willen er dus oprecht voor zorgen dat we tijd en aandacht hebben wanneer jij onverhoopt een incident met Livits ervaart. Momenteel ervaren wij extra drukte op support. Dit zorgt voor een achterstand in de opvolging van meldingen. We werken er hard aan dit op te lossen.

  Lees meer
 • Blogs
  24
  Feb

  Kies met ons een goed doel!

  Als je iets goeds doet voor een ander, krijg je daar vaak ook iets voor terug. Voor mij is dit een persoonlijke overtuiging. Of het nu gaat om zaken doen met klanten, er voor je collega’s zijn of de opvoeding van mijn kinderen. Iets aan iemand anders geven, geeft voor mij veel meer voldoening dan wat krijgen. Dat geloof draag ik ook uit binnen CCI. En vanuit die gedachte willen we – samen met onze klanten – een goed doel omarmen.

  Lees meer
 • Blogs
  24
  Feb

  Even voorstellen... onze stagiaire Janneke!

  "Hi, ik ben Janneke, ik ben 21 jaar, woon in Rijsbergen en momenteel 3e jaars student ICT & Media Design bij Fontys Hogeschool te Tilburg.

  Lees meer
 • Nieuws
  24
  Feb

  InEen kiest voor Livits

  En daar zijn we super trots op. In deze bijzondere tijd kent iedereen het belang van de eerstelijns zorg. En daar staat InEen voor: het versterken en verbinden van de georganiseerde eerste lijn en het behartigen van hun belangen. Zeker in deze tijd verwachten we zorg dichtbij, altijd beschikbaar en zonder gedoe. De leden van InEen staan hiervoor. En met Livits gaan we dit ook digitaal ondersteunen.

  Lees meer
 • Nieuws
  28
  Jan

  Save the date: 1 april, Liv in je beeld

  Dat we afgelopen jaar onze visie vernieuwd hebben, dat weet je. Maar wie of wat die Liv nu is, dat is nog aardig mysterieus. Daar gaat verandering in komen!

  Lees meer
 • Nieuws
  28
  Jan

  We zijn trots op onze nieuwe klant AVVN

  In een tijd dat binnenblijven de norm is geworden, is het van belang naar voren te kunnen kijken. De lente lijkt nog ver weg, maar komt er toch echt aan. Hopelijk kunnen we dan weer gaan genieten van groene buitenruimte. AVVN - de groene familie voor tuinliefhebbers sinds 1928 – staat daarvoor. En in 2020 hebben zij de keuze gemaakt om de digitale toekomst in te gaan met Livits.

  Lees meer
 • Blogs
  25
  Jan

  Terugblik op de klantcommitments 2020

  Elders in deze nieuwsbrief vinden jullie de klantcommitments voor 2021. Die gaan over het nieuwe jaar, dus dan is het natuurlijk ook goed om terug te kijken op wat we hebben waargemaakt van de afspraken van 2020. Hieronder licht ik dit kort toe.

  Lees meer
 • Blogs
  25
  Jan

  De klantcommitments voor 2021

  Net als vorig jaar maken we ook in 2021 een aantal tastbare afspraken met onze klanten: onze klantcommitments. Deze hebben we weer onderverdeeld in afspraken op het gebied van communicatie, kwaliteit en product. Hieronder ga ik daar verder op in. We gaan er in 2021 voor onze klantfocus te vergroten. De commitments die jullie hieronder lezen geven hier mede invulling aan. 

  Lees meer
 • 01
  Jan

  Een vernieuwde Livits-module in 11 stappen

  Wij ontwikkelen bij CCI met veel plezier Livits, dé software voor professionele ledenorganisaties en verenigingen. We noemen het vaak een CRM, maar dat is eigenlijk wat te kort door de bocht. CRM is een onderdeel, maar Livits bevat ook nog een CMS (voor het maken van websites, intranets en ledenportals) én een DMS om alle relevantie documenten in op te slaan en te delen.

  Lees meer
 • Nieuws
  17
  Dec

  We liv to see you: zet jouw vereniging in de spotlights!

  Soms is het goed om trots te zijn. Te laten zien wie we zijn. Uit te dragen waar we voor staan. Als Nederlanders denken we vaak: doe maar normaal dat is gek genoeg. Als puur Brabants bedrijf vinden we dat ook, maar soms even het hoofd boven het maaiveld uitsteken mag wat ons betreft ook wel. Wij zijn trots op jullie, onze klanten. Op waar jullie voor staan. Wat jullie in deze bizarre periode bereikt hebben. En daarom willen we jullie in de spotlights! We Liv to see you dus!

  Lees meer
 • Nieuws
  17
  Dec

  Een cadeautje voor jou in 2021, de Livits Connect App

  CCI Groep is altijd op zoek haar support en communicatie te verbeteren. Zoals eerder gecommuniceerd zijn wij dit jaar een samenwerking aangegaan met Bundeling. Hiermee wordt het mogelijk de gegevens van je leden in Livits te ontsluiten naar de community app van Bundeling. Omdat CCI ook de voordelen ziet van deze app voor jullie, als klant, zullen wij in januari 2021 de Livits Connect App lanceren. Het startpunt voor alle communicatie met CCI. Hiervoor zullen we de personen uitnodigen die onze nieuwsbrief en Livits updates ontvangen. In de loop van januari ontvangt deze doelgroep een mail waarin wordt gevraagd de app te downloaden (Android. Apple of als webversie). Het voordeel is dat de gebruikersnaam en het vooraf gekozen veilige wachtwoord al worden ingevoerd tijdens de installatie, dus het downloaden van de app werkt zeer eenvoudig.

  Lees meer
 • 16
  Dec

  Een logische vervolgstap voor een snel groeiende vereniging: Schematherapie gaat voor Livits

  De Vereniging voor Schematherapie (VSt), die eind 2017 is opgericht, heeft de afgelopen periode een enorme groei meegemaakt. Binnen drie jaar zijn er meer dan 1200 zorgprofessionals, experts op het gebied van schematherapie, die zich hebben ingeschreven in een van de kwaliteitsregisters van de vereniging. Dat maakte dat de vereniging, samen het bureau dat hen ondersteunt (A Solution), de volgende stap in professionalisering wilde zetten. Hierbij is gekeken op welke manier de efficiëntie van de ledenadministratie verhoogd kon worden. Ook wil de vereniging haar toegevoegde waarde blijven aantonen richting haar leden. Persoonlijke ledencommunicatie is hierbij essentieel.

  Lees meer
 • Nieuws
  16
  Dec

  Servicepakketten

  Hoe werkt dit | Wat mag je verwachten

  We leven in dynamische tijden. Dat geldt zeker ook voor professionele ledenorganisaties. Het afgelopen jaar heeft laten zien hoe snel de wereld kan veranderen. Dat heeft ook impact op de manier waarop je je leden bedient. Met deze veranderingen in gedachten ontwikkelen we Livits continu door. Maar ook de inrichting en configuratie van Livits bij jullie, onze klanten, behoeft continue aandacht. Met dit doel in het achterhoofd, introduceren we Servicepakketten. Dat doen we ook omdat we zien dat onze planning van onze consultants door het grote aantal aanvragen vol aan het lopen is. Gemiddeld zijn onze mensen 6 weken vooruit voor 80% vol gepland. Om inzet te kunnen garanderen, zijn Servicepakketten de uitkomst.

  Lees meer
 • Nieuws
  16
  Dec

  Een 7,7 op ons kerstrapport

  De afgelopen periode hebben we ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om het onderzoek telefonisch te doen, om zo meer informatie te krijgen.

  Lees meer
 • Nieuws
  03
  Dec

  Project in de kijker!

  Vorige maand is Mijn ABU, het nieuwe ledennet van ABU, Algemene Bond Uitzendondernemingen, live gegaan.

  Lees meer
 • Blogs
  12
  Nov

  De dag van de glimlach: hij komt eraan!

  Ik doe het beter met een glimlach op mijn gezicht. Dan voel ik de zon net wat meer schijnen, zelfs als het regent. Kan ik dat lastige gesprek of dat vervelende telefoontje net wat beter aan. Ik denk dat dat voor iedereen geldt. Wie kent niet de beelden van koeien die voor het eerst weer de wei in mogen. Of dat ene liedje uit je jeugd, waar je mooie herinneringen aan hebt. Ik denk dat ook een professionele organisatie baat heeft bij een happy face, een glimlach op iedereen zijn gezicht. En daarom organiseren wij op 1 april 2021 de dag van de glimlach.

  Lees meer
 • Nieuws
  11
  Nov

  Bespaar tijd met de anonimiseringsmodule

  Sinds mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Een belangrijk onderdeel hiervan is dat je voor het opslaan van gegevens van een rechtspersoon een rechtmatig doel moet hebben. Dit is het geval wanneer bijvoorbeeld een persoon of bedrijf lid is van een organisatie. Helaas zijn sommige lidmaatschappen niet voor eeuwig. Hoe gaan we dan om met dit soort gegevens wanneer een wettelijke basis om ze te behouden er niet meer is? Hiervoor biedt de anonimiseringsmodule een uitkomst.

  Lees meer
 • Nieuws
  11
  Nov

  Een nieuwe en futureproof ledenzoeker voor Techniek Nederland!

  Als ledenorganisatie wil je dat je leden goed gevonden kunnen worden. Zeker wanneer je voor de kwaliteit van aangesloten leden staat. Dat doet Techniek Nederland. Er worden voorwaardes gesteld aan bedrijven om lid te kunnen worden of blijven. Een keurmerk, certificering of kwaliteitslabel stelt namelijk extra eisen aan een bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de diploma's van monteurs, de wijze van opleveren of inspectiemethodieken. Hier moet uiteraard ook op gezocht kunnen gaan worden.

  Lees meer
 • Blogs
  10
  Nov

  Even voorstellen...Maarten!

  De stap van groot Amerikaanse concern in het centrum van mijn woonplaats Rotterdam naar een kleine lokale speler in Breda. Waarom zou iemand die zetten? Dat zal ik hieronder proberen uit te leggen. 

  Lees meer
 • Nieuws
  06
  Oct

  Modernisering Livits

  Modernisering, een woord dat je steeds vaker hoort en dat centraal stond tijdens deze parallelsessie.

  Om de ambitie die we geformuleerd hebben in onze nieuwe visie te realiseren moeten we ook technisch flinke stappen zetten. Deze stappen hebben we gevat in deelprojecten welke onder de ‘paraplu’ modernisering vallen.

  Lees meer
 • 06
  Oct

  Data Quality Checker - Onderhoud nl

  Tijdens een van de parallelsessies hebben we stilgestaan bij de Data Quality Checker. De Data Quality Checker is een functionaliteit in Livits om de opgeslagen gegevens up-to-date te maken door middel van gepersonaliseerde uitvraag en automatische verwerking van de uitgevraagde gegevens.

  Lees meer
 • Nieuws
  06
  Oct

  Bundeling: altijd “in de broekzak” van je leden?

  Tijdens het klantevent hebben we ook onze partners aan het woord gelaten. Onlangs heeft CCI een partnership gesloten met Bundeling. Bundeling biedt een app waarmee je relevant en effectief kunt communiceren met je leden.

  Lees meer
 • Nieuws
  06
  Oct

  Automatische formulieren - ABU & NVRG

  Tijdens deze sessie nam Donny, functioneel consultant bij CCI, deelnemers mee in de module geautomatiseerde (web)formulieren. Doel van deze sessie was om de deelnemers aan de hand van twee praktijkvoorbeelden bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) en de NVRG (Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie) meer inzicht te geven in de mogelijkheden van deze formulieren.

  Lees meer
 • Nieuws
  06
  Oct

  Umbraco: CMS in lijn met onze visie

  Dat we tijdens de klantenmiddag een sessie hebben kunnen geven over Umbraco is een direct en concreet resultaat van onze nieuw geformuleerde visie. Daarin stellen we namelijk dat we de toekomst in willen gaan met open en slim koppelende IT-oplossingen

  Lees meer
 • 06
  Oct

  Marc&More: member centric design thinking

  Je leden en hun klanten centraal stellen in de communicatie en ontwikkeling van producten en diensten. Dat is de basis van Member Centric Design Thinking of kortweg MCDT. 

  Van oudsher heeft de mens zich georganiseerd in groepen en samenwerkingsverbanden om kennis en expertise maximaal te benutten en te zorgen voor veiligheid en bescherming.

  Om zich als groep of samenwerkingsverband te onderscheiden en herkenbaar zijn te zijn, wordt er gebruik gemaakt van visuele uitingen. Denk aan rotstekeningen bij oudere culturen en denk aan symbolen, kledingstijlen enzovoort in de huidige samenleving. Van de kleuren van een voetbalclub, het logo van een bedrijf tot en met de kledingdracht van hipsters.

  Lees meer
 • Nieuws
  06
  Oct

  Afsluiting: Bas Haring over kinderboek Swimmy en ledenverenigingen

  Als afsluiting van het Livits klantevent hadden we een spectaculaire keynote speaker.

  In de lezing van prof. dr. Bas Haring is uiteengezet waarom mensen zich graag verenigingen en wat daarvan de voordelen, maar ook de nadelen zijn.

  Lees meer
 • Nieuws
  06
  Oct

  Kick-off: de belofte die we met Livits maken

  We leven in een dynamische tijd. Verandering is een constante, dat geldt voor professionele ledenorganisaties en ook voor CCI. Een heldere visie zorgt voor binding en richting. Tijdens de plenaire kick-off op de klantenmiddag hebben we iedereen meegenomen in de nieuwe visie van CCI en de pijlers waarmee we deze concreet maken.

  Lees meer

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok