Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

28
nov
ISO 27001
ISO 9001

Hoe veilig is het werken met Livits?

28 november 2022

Regelmatig wordt ons de vraag gesteld hoe veilig het werken met Livits is. Begrijpelijk, want bijna dagelijks lezen we berichten over gehackte bedrijven. Daarom hebben we vorig jaar ISO 27001 (Informatieveiligheid) en ISO 9001 (Kwaliteit) geïmplementeerd. We zijn blij te kunnen melden dat we afgelopen maand met goed gevolg de jaarlijkse ISO-audit hebben doorlopen.

Wat gebeurt er tijdens zo’n audit?

Een audit wordt uitgevoerd door een onafhankelijke instantie, in ons geval door Quality Masters. Een auditor komt langs en controleert of wij werken conform de richtlijnen die ISO 27001 en ISO 9001 stellen. Daarbij worden Livits-collega’s gevraagd te laten zien hoe wij werken, in hoeverre wij processen en procedures volgen en hoe we dit aan kunnen tonen. Een audit resulteert in een rapport, waarbij aandachtspunten en afwijkingen (van kleine of grote aard) staan. De conclusie van de auditor luidt dat wij voldoen aan de gestelde NEN-EN-ISO 9001:2015 & NEN-EN-ISO/ IEC 27001:2017+A11:2020 normeisen. Natuurlijk moeten we wel blijven werken aan het verbeteren van onze processen.

Wat heb je hier als Livits-gebruiker aan?

De ISO standaarden die wij geïmplementeerd hebben zijn internationaal erkend. Je bent er als Livits-gebruiker van verzekerd dat een onafhankelijke partij controleert in hoeverre wij voldoen aan de eisen die deze standaarden stellen.

Hoe graag we het ook zouden willen, een garantie geven dat we 100% veilig zijn kan niet. Dit blijft een zaak van voortdurende aandacht en daar werken we dus ook continu aan. Daar helpt onze ISO-werkwijze bij.

Indien gewenst kunnen we hier ook meer inhoudelijke informatie over verstrekken, bijvoorbeeld over de reikwijdte van de audit (een verklaring van toepasselijkheid).  Mocht je zelf overwegen om een ISO-certificering te doorlopen, dan helpt het dat wij dit certificaat ook hebben.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen over het bovenstaande, neem dan rechtstreeks contact met ons op. Dat kan via je klantmanager, via ons kantoor (076-578 09 50) of via de Livits Connect app.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok