Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

29
apr
Nieuws

Waarom wij gaan voor een glimlach?

29 april 2021

Op 1 april hebben wij het nieuwe logo van Livits en de nieuwe site Livits.nl gelanceerd. Daarnaast mailen we sinds kort ook vanuit Livits.nl. Waarom we deze veranderingen hebben doorgevoerd? We willen communiceren met een glimlach 😊. Niet alleen met het nieuwe logo, maar ook vanuit de inhoud: wij zijn ervan overtuigd dat plezier, vreugde en geluk meer brengt dan serieus, formeel en saai. Uiteraard zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Met dit idee is het bureau Marc&More met ons aan de slag gegaan om het merk Livits te rebranden en te restylen. We zijn trots op het resultaat! Een nieuwe missie en visie, een nieuwe website en een nieuwe huisstijl met nieuwe frisse kleuren.

Waarom deze kleuren?

Onze kleuren zijn niet gekozen omdat we roze toevallig een leuke kleur vinden of dat we altijd al een paarse Volkswagen Kever wilden rijden. Onze kleuren vertellen iets over wie we zijn. Ze passen bij onze kernwaarden, wekken emotie op en geven waarde aan ons merk Livits.

En CCI Groep dan?

De organisatie blijft CCI Groep heten, maar we zullen primair communiceren met Livits – Powered by CCI.

En nu? Lekker boeien die leden!

Wij helpen elke dag ledenorganisaties op een slimme manier leden boeien, binden en vinden. Dat is in een notendop de kern van wat we goed kunnen en waar we ons elke dag voor inzetten. Met een flinke dosis energie, plezier en passie. Dat zie je terug in ons logo. Eigentijds, vrolijk en verbindend. We doen er alles aan om blije klanten te behouden en aan te trekken. Boeien, binden en vinden. 100% klantfocus. Daar worden we allemaal blij van!

 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok