Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

24
sep
Nieuws
Umbraco-website

De eerste klant is live met een Livits Umbraco-website! 

24 september 2021

Afgelopen maand hebben we een mooie mijlpaal bereikt: VKW Limburg lanceerde namelijk haar nieuwe website. En niet zomaar een, de corporate site is namelijk gebouwd in het nieuwe CMS van Livits: Umbraco! 

Waar het ledennet een directe verbinding heeft met het Livits CMS is de openbare site volledig gebaseerd op het CMS van Umbraco. Daarmee kiest VKW voor de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van Umbraco. We hebben er natuurlijk wel voor gezorgd dat ook de ledennet-gebruiker het nieuwe design terugziet in het ledennet.

"Je website vormt een van dé uithangborden van je organisatie. Logisch dus dat daar veel aandacht naar uit gaat. Onze vorige website dateerde van 2016 en we vonden het de moeite waard om te gaan voor een nieuwe, hedendaagse, mooi gelay-oute en gebruiksvriendelijke site.

Na wikken en wegen werd gekozen voor Umbraco. De livegang van een nieuwe site is altijd een spannend moment, maar we zijn fier op het resultaat."

      -   Gert Schreurs, Communicatiemanager VKW Limburg

Door met Umbraco te gaan werken ontstaan er nieuwe mogelijkheden die het contentbeheer een stuk makkelijk maken. Bijvoorbeeld door het inzetten van de Image-Cropper: Deze functionaliteit zorgt ervoor dat er vanuit één foto automatisch meerdere voorgedefiniëerde 'crops' gemaakt worden. Door de crops op de juiste plaatsen binnen de website in te lezen, zal de foto netjes tot z'n recht komen.
Toch niet helemaal tevreden over de standaard uitsnede die gemaakt is? Dan is de contentbeheerder zelf in staat binnen de crops de juiste uitsnede te maken.

Neem snel een kijkje op de  website. Wil je weten hoe Umbraco ook de toekomst van jouw contentbeheer kan veranderen? Neem dan contact met ons op! 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok