Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

27
apr

Livits Roadmap sessies 2022 - Wat doen we in Q2

27 april 2022

Op 12 april heeft de eerste Livits Roadmap sessie plaatsgevonden. Doel van deze sessies is om inzicht te geven in de productontwikkeling van Livits, wat weer één van onze Klantcommitments is voor dit jaar.

De Livits Roadmap is een belangrijk onderdeel in het Livits verhaal: Waar staan we voor? Waar gaan we voor? En hoe zie je dit dan terug in toekomstige productontwikkeling? Tijdens de sessie hebben we antwoord gegeven op deze vragen. We keken terug op het afgelopen kwartaal en vertelden hoe we kijken naar het komend kwartaal en waar we fors op inzetten qua development capaciteit.

Livits Roadmap 2022 - 2e kwartaal

Via de afbeelding hieronder kun je de Livits Roadmap bekijken. Bekijk vooral de sessie terug om te weten wat de onderdelen op de Roadmap betekenen en welke voortgang we hebben gemaakt.

Roadmap 2022 - Q2

Overige data Livits Roadmap sessies 2022

One down, three to go. Hieronder de data voor de resterende Livits Roadmap sessies dit jaar. De sessies zijn afwisselend gepland op dinsdag en donderdag. Zo zorgen we ervoor dat er gedurende het jaar zoveel mogelijk mensen bij aanwezig kunnen zijn. De sessies vinden altijd plaats van 15:00 - 15:45uur. Zet het dus alvast in je agenda!

  • Roadmap sessie Q1 - dinsdag 12 april
  • Roadmap sessie Q2 - donderdag 7 juli
  • Roadmap sessie Q3 - dinsdag 11 oktober
  • Roadmap sessie Q4 - donderdag 15 december

Hoe zorg ik dat ik erbij ben?

Sta je bij ons geregistreerd als Livits contactpersoon dan ontvang je vanzelf een uitnodiging. Geen uitnodiging ontvangen, maar toch aanwezig zijn? Dat kan. We zullen het steeds tijdig mogelijk maken om je in te schrijven op de website. Houd hiervoor de nieuwsberichten in de gaten.

Meer weten?

Heb je vragen over de Livits Roadmap? Neem dan gerust contact met mij op. Als Product Owner van Livits vertel ik jou en je collega's graag alle ins en outs van de Livits Roadmap!

 

Tom van der Burght

 

 

 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok