Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

30
mrt
Klantnieuws

Nieuwe klanten

30 maart 2023

We zijn bij Livits heel blij met de samenwerkingen die we hebben en we werken er elke dag hard aan om onze klanten tevreden te houden.

Daarnaast zijn we er ook trots op dat we in het eerste kwartaal weer een aantal nieuwe Livits-klanten kunnen verwelkomen.

Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV)

De VNV is de enige landelijke brancheorganisatie voor visspecialisten.
De VNV behartigt de belangen van de visspecialisten door de visdetailhandel te vertegenwoordigen bij de instellingen en instanties die in belangrijke mate het beleid bepalen in de vissector. Ook heeft de VNV regelmatig overleg met ministeries en organisaties over wet- en regelgeving, zoals met de Keuringsdienst van Waren. Hierdoor is de VNV de spreekbuis van de visspecialist geworden.

Voor VNV richten we het CRM in, bouwen een nieuwe website inclusief ledenportaal.

Gemeenschappelijk Belangen Centrum Bouw en Infra (GBC)

GBC behartigt de belangen van allerlei bedrijven in de bouw -en infrasector. Voor deze organisatie richten we het CRM en de ledenadministratie in om zo een professionalisering van het bureau mogelijk te maken.

We bedanken beide verenigingen voor het vertrouwen en zien uit naar de toekomstige samenwerking!

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok