Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Wie zijn wij

Met Livits ondersteunen we met slimme software onze klanten om leden te boeien, binden en vinden. Lees hier hoe we:

Met Livits ondersteunen wij onze klanten leden te boeien, binden en vinden.

We willen groeien en het voorbeeld zijn op het gebied van klantgericht ondernemen en elke dag beter worden. Dit is de basis van het vertrouwen dat klanten in ons hebben. Alle competenties die we ontwikkeld hebben in het verleden hebben geleid tot wie we nu zijn. Een mensenbedrijf en een kennispartner op het gebied van ledenorganisaties. En dat gaan we niet alleen uitbouwen maar ook uitdragen zodat we dé kennispartner en autoriteit blijven in de markt. Dat doen we door efficiënte en effectief bewezen software aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. We ontzorgen en verzorgen onze trouwe klanten. We maken een nieuwe start. A new begin. Let’ go Live. Let’s....

Wie we zijn als bedrijf

We zijn een typisch Brabants bedrijf. Informeel, plat maar strak georganiseerd, gedreven collega’s met hart voor de zaak. Collega’s die samen hard kunnen werken, en elkaar ook af en toe buiten werktijden zien. Bijvoorbeeld vanuit onze personeelsvereniging, waar vrijwel iedereen lid van is.
Wij kennen geen negen-tot-vijf mentaliteit. Dat kan ook niet, want bij ons staat flexibel werken hoog in het vaandel. Dit doen we doordat we – ook na deze coronacrisis – 50 procent van de tijd thuis werken. Daar hoort ook bij dat we thuiswerken faciliteren en hier een pragmatische set aan spelregels voor hebben. Ons kantoor is dan ook geen kantoor, maar veel meer een clubhuis, waarin je met collega’s en klanten afspreekt.

Wij geloven dat een organisatie voor ons moet kiezen om wie we zijn. Vanuit echte verbinding. Vanuit de passie die ze bij ons voelen en vinden. Wil je weten wie we zijn, maak dan een afspraak en dan vertellen we je dat graag.

We zijn een TSS bedrijf

 

Total Specific Solutions Logo

We zijn sinds 2017 onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). En daar zijn we trots op! TSS is een snel groeiend Europees bedrijf dat strak en professioneel gestuurd wordt. Elke dag leren en beter worden staat binnen TSS voorop. Dit betekent dat we toegang hebben tot wereldwijd gebruikte best practices die we in kunnen zetten in alle facetten van onze bedrijfsvoering. Het betekent ook dat onze collega’s deel kunnen nemen aan een grote variëteit aan opleidingsprogramma’s. Er is veel contact tussen de broertjes en zusjes binnen de TSS familie, waardoor er altijd meer dan genoeg kansen zijn om door te groeien. 

TSS is onderdeel van Topicus Inc. We zijn een beursgenoteerd bedrijf dat op de Canadese TSX beurs genoteerd staat. Topicus Inc. is onderdeel van het Constellation Software Inc. (CSI) ecosysteem, een wereldwijde speler op het gebied van vertical market software.

Onze geschiedenis

Al ruim 17 jaar is CCI Groep de verbindende factor in verenigd Nederland. CCI is ontstaan uit een fusie tussen een marketingcommunicatie adviesbureau en een softwarebedrijf. De samensmelting van deze twee disciplines vormt het fundament van ons bedrijf. Marketing en ICT kunnen in onze connected wereld niet meer zonder elkaar. Ze vullen elkaar aan en versterken elkaar.

Tijdlijn geschiedenis CCI

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok