Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Even voorstellen

Even voorstellen...Nick!

27 februari 2023

Hoi! Ik ben Nick van Beek, en op 6 februari ben ik begonnen als stagiair bij Livits. Ik stel ik me graag even voor.

Ik ben 23 jaar en ik woon al heel mijn leven in Klein Zundert. Studeer ICT & Cyber Security aan Fontys Hogeschool in Tilburg, hiervoor heb ik de opleiding MBO Systeem beheerder afgerond op het Zoomvliet College in Roosendaal. Ik zit momenteel in het derde leerjaar en moet daarvoor een halfjaar stage lopen. Daarom ben ik tot eind juni stagiair bij Livits.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Bij ons in Zundert rijdt ieder jaar het grootste dahlia corso ter wereld door de straten, in de zomer maanden ben ik met deze reden ook vaak in de corsotent te vinden. Ik bouw al heel mijn leven bij Buurtschap ’t Stuk en ik houd me in de corsotent vooral bezig met de techniek van de wagen, dus de beweging die wel eens te zien is op de corsowagens. Buiten corso vind ik geschiedenis heel interessant met als resultaat dat ik een hele grote verzameling heb van spullen uit de Tweede Wereldoorlog. Ik houd me vooral bezig met de Divisie die Zundert heeft bevrijd en doe daar ook onderzoek naar. Ook vind ik het leuk om af en toe een festivalletje mee te pakken en in het weekend een drankje te doen met vrienden, ik blijf immers een student.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok