Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

29
jun

Klantflitsen...

29 juni 2022

…een aantal korte klantnieuwtjes!

Wekelijkse ondersteuning op kantoor

Een van onze klanten heeft te maken met een lagere bezetting vanwege ziekte onder medewerkers. Daarom wordt onze collega Immanuel, Lead Consultant bij Livits, tijdelijk op locatie ingezet als extra ondersteuning.
Op deze dag kunnen medewerkers van de vereniging direct bij Immanuel terecht zodat anderen worden ontlast. Werk wordt verzameld tot dit geplande moment en kan dan meteen worden opgepakt. Ook is er ruimte om andere wensen en lopende verzoeken met elkaar door te nemen en verder uit te werken.
Door de aanwezigheid op locatie is de drempel lager, kan meteen worden meegekeken en worden zaken sneller opgelost.

Uitbreiding Ledenzoeker in samenwerking met InEen

Samen met InEen hebben we recent uitbreidingen doorgevoerd in de standaard ledenzoeker. Bij InEen wilde men onder meer de mogelijkheid hebben om meer velden te kunnen tonen. Zo is er nu de mogelijkheid om een profielfoto te laten zien en een link naar het profiel van een persoon.

Meer mogelijkheden en meer flexibiliteit met Umbraco CMS

Steeds meer van onze klanten kiezen voor een nieuwe website die wordt gebouwd in Umbraco. Zelf templates indelen en opbouwen? Dat kan nu met de Umbraco Blocklist editor.
Een webpagina is opgebouwd uit verschillende componenten (nieuwsoverzicht, agenda, formulier). Deze samenstelling van vaste en wisselende componenten komen samen op een template en op basis van een template maak je dan een webpagina aan.
Umbraco biedt hier meer flexibiliteit. Naast de grideditor (zelf kolommen indelen) kent dit CMS de mogelijkheid om zelf een pagina in te delen. Hiervoor gebruik je de functionaliteit ‘Blocklisteditor’.
Deze blocklisteditor kun je zien als een blokkendoos vol bouwstenen waarmee je zelf je pagina kunt opbouwen. Je start met een pagina met enkel een header en footer en bepaalt daarna zelf welke onderdelen je nodig hebt op een pagina.
Welke bouwstenen beschikbaar zijn wordt in het ontwerp van de website bepaald.

Binnenkort meer over deze nieuwe websites en voorbeelden van deze mogelijkheden!

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok