Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

24
sep

Groen en fris...de vernieuwde website van ZLTO!

24 september 2021

Net voor het weekend alweer een derde live-gang van een website die we mogen aankondigen deze maand. De site van ledenorganisatie ZLTO is zodanig opgefrist dat je wel mag spreken van een vernieuwde website.

Naast het uiterlijk is het belangrijkste doel van de website om de diverse doelgroepen te voorzien van informatie op maat, daarom zijn nieuwsberichten getagd en handig te filteren (zie link hieronder). De komende tijd gaan we samen nog de puntjes op de i zetten, maar het resultaat mag er zijn. De site is opgeleverd in Livits CMS, software voor ledenorganisaties. Met dank aan Marleen van Casteren (communicatie ZLTO), Mark Soethout (online marketeer ZLTO), Sjoerd Damen (web developer CCI) en Marc & More (design). #fris #live #livits #boeren #tuinbouw

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok