Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

25
okt

Veel om trots op te zijn, nog veel te doen

25 oktober 2022

Voor sommigen al bekend, voor anderen nieuws: tijdens de afgelopen Roadmap sessie heb ik aan kunnen geven dat ik een transfer maak. Niet binnen Livits, ook niet binnen onze moederorganisatie TSS, maar daarbuiten. Per 1 november start ik als Product Owner binnen Avans Hogeschool.

Waarom deze move?

Soms kom je iets tegen waarvan je voelt dat je er voor móét gaan. Dat is deze kans voor mij. Ik krijg de mogelijkheid om met een team mijn steentje bij te dragen aan de Ambitie 2025 die Avans Hogeschool heeft.

Veel om trots op te zijn, nog veel te doen!

Een besluit zoals dit laat je automatisch ook reflecteren. Iets waar je, in de waan van de dag, misschien wel te weinig tijd voor neemt. Terugkijkend zijn er behoorlijk wat zaken gerealiseerd waar ik trots op ben. Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan:

  • Onze rebranding en als onderdeel van onze rebranding de vernieuwde visie & pijlers. Wie heeft mij er niet over horen vertellen 😉?
  • Hoe we hybride werken hebben omarmt met onze verhuizing. 
  • De manier waarop we onze Roadmap weergeven en sessies organiseren om het Livits verhaal te vertellen: Waar staan we voor? Waar gaan we voor? En hoe zie je dit dan terug in toekomstige productontwikkeling?
  • Hoe we met de Customerboard klanten betrekken.
  • Dat we met de modernisering van Livits ook écht vorm geven aan onze visie.
  • Dat we jong talent aan ons binden in het stageprogramma.
  • Dat we niet alleen zeggen dat we kwaliteit en informatiebeveiliging belangrijk vinden, maar dat we dit ook aantonen met onze ISO certificering.

Hoe vangen we mijn vertrek op?

Hier hebben we gelukkig al over na kunnen denken en sterker nog, een mooie oplossing voor. Vanaf januari 2023 zal onze collega Julia formeel starten in de rol van Product Manager. De exacte invulling van haar rol is nog ‘vormend’, maar dat de (product)visie van Livits, wensen van klanten en ontwikkelingen in onze markt centraal staan, dat is wel duidelijk.

Quote Julia: “Onze visionair Tom ga ik en wij in de organisatie erg missen, als mens en ook zeker als collega. Hij heeft in de afgelopen jaren laten zien dat een duidelijke visie de weg is naar de toekomst. Keuzes maken is daarin belangrijk! Dat wil ik dan ook graag voortzetten. Het combineren van mijn klantervaring van de afgelopen jaren en echt aan het roer staan van de keuzes voor een Livits voor de toekomst is waar ik voor wil gaan. Keuzes die echt van toegevoegde waarde zijn om jullie werk uit handen te nemen. Mijn vraag daarbij zal altijd zijn: wat doen wij vandaag, wat het werk van jou morgen beter maakt?”

Dit betekent ook dat Julia haar werkzaamheden als Klantmanager de komende maanden steeds verder zal overdragen aan onze collega Robbert.  

In de maanden november en december zorgen we met hulp van verschillende collega’s dat we de belangrijkste processen borgen. Mocht je nou vragen of opmerkingen hebben over het bovenstaande, neem dan rechtstreeks contact op met Frank of Julia.

Tot slot wil ik jullie vanaf deze plek bedanken voor de afgelopen tijd. Ik hoop dat jullie je nog vele jaren iedere dag kunnen blijven inzetten voor de belangen van jullie leden. Dat op die manier de toegevoegde waarde van jullie mooie organisaties merkbaar mag zijn en natuurlijk, dat Livits jullie daar mee mag blijven helpen.

 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok