Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

28
sep

Livits Roadmapsessie 2022 - Q3

28 september 2022

Zoals eerder aangekondigd zijn er dit jaar vier Roadmapsessies. Vier momenten waarop we je bijpraten in het Livits verhaal: Waar staan we voor? Waar gaan we voor? En hoe zie je dit dan terug in toekomstige productontwikkeling?

Tijdens een Livits Roadmapsessie krijg je antwoord op die vragen. Dinsdag 11 oktober van 15:00 - 15:45uur is de volgende Roadmap sessie. We blikken samen terug op het 3e kwartaal en kijken vooruit naar het 4e kwartaal. Na de sessie ben je dus op de hoogte over de voortgang die is gemaakt en waar we het komend kwartaal fors op inzetten qua development capaciteit. 

Hoe zorg ik dat ik erbij ben?

De digitale uitnodigingen zijn inmiddels de deur uit. Sta je bij ons geregistreerd als Livits contactpersoon dan ontvang je die vanzelf. Geen uitnodiging ontvangen, maar toch aanwezig zijn? Dat kan. Dat kan. Meld je dan via deze pagina aan.

Livits Roadmap 2022

Via de afbeelding hieronder kun je de meest recente Livits Roadmap zien. Bekijk vooral de vorige sessie terug om te weten wat de onderdelen op de Roadmap betekenen en welke voortgang we hebben gemaakt.

 

Roadmap Q3 2022

 

Meer weten?

Heb je vragen over de Livits Roadmap? Neem dan gerust contact met mij op. Als Product Owner van Livits vertel ik jou en je collega's graag alle ins en outs van de Livits Roadmap!

Tom van der Burght

Email: tom@livits.nl

Telefoon: 06 17 38 76 49

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok