Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

30
mrt

Maandelijkse kosten voor een module, wat krijg ik daar voor?

30 maart 2023

Wanneer je een module of een stukje maatwerk bij ons afneemt, rekenen we daar maandelijkse kosten voor. Regelmatig krijgen we de vraag waarom dat zo is. Wat doen wij voor deze kosten, wat krijg je hiervoor terug? Dat leggen we in dit artikel uit.

Waar betaal ik maandelijks voor?

Wanneer je aanvullende functionaliteit bij ons afneemt dan rekenen we hier maandelijkse kosten voor. Hieruit bekostigen we drie zaken:

  • Cloud: Livits draait in de Microsoft Azure cloud. Deze public cloud rekent kosten naar gebruik. Een deel van de maandelijkse kosten gaat hier naartoe. Denk aan extra processorcapaciteit, extra dataverkeer of back-upcapaciteit die nodig is.
  • SLA: Net als de rest van Livits leveren we op extra onderdelen ondersteuning conform ons SLA. Dit geeft je de mogelijkheid om te bellen voor ondersteuning en online een ticket in te dienen.
  • Onderhoud: Ons developmentteam pleegt voortdurend onderhoud op onze software. Ook op additioneel afgenomen onderdelen. Hierdoor zorgen we ervoor dat de software technisch bij blijft, security updates worden uitgevoerd en eventuele bugs worden opgelost.

Met de maandelijkse kosten investeer je in de continuïteit van het gebruik en de ontwikkeling van Livits. De hoogte van de investering varieert en is afhankelijk van de module die wordt afgenomen of het stuk maatwerk dat ontwikkeld moet worden.

En de eenmalige kosten dan?

Vanuit de eenmalige kosten krijg je ondersteuning vanuit een van onze medewerkers. Denk aan het inrichten van een module in jullie omgeving, uitleg voor het gebruik, het realiseren van maatwerk of het aanpassen van de vormgeving van een nieuwsbrief.

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen over het bovenstaande? Neem dan contact op met je klantmanager of bel ons rechtstreeks via 076-578 09 50. Mailen kan natuurlijk ook via Info@Livits.nl.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok