Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

06
okt
Nieuws

Bundeling: altijd “in de broekzak” van je leden?

6 oktober 2020

Tijdens het klantevent hebben we ook onze partners aan het woord gelaten. Onlangs heeft CCI een partnership gesloten met Bundeling. Bundeling biedt een app waarmee je relevant en effectief kunt communiceren met je leden.

Tijdens de workshop heeft Bundeling een demonstratie gegeven hoe je van de app een portal kan maken voor je leden, waarin alle informatie en communicatie samenkomt. Denk hierbij aan:

  • Nieuws & events, inclusief reacties & likes
  • Push-notificaties bij belangrijk nieuws
  • Volledig overzicht van collega’s, teams & afdelingen
  • Een-op-een & groepschat
  • Bestanden delen
  • Linkjes naar webpagina’s

Leden hoeven niet meer in te loggen op een website, maar hebben de informatie altijd binnen handbereik. Met push-notificaties bij belangrijk nieuws ben je dus altijd in de buurt (in de broekzak) van je leden.

Weer een extra platform, betekent gegevens op meerdere plekken?

Nee, via de Livits-Bundeling App is Bundeling gekoppeld aan Livits CRM. Op deze manier kun je in het CRM aangeven welke (groepen) leden naar Bundeling mogen worden overgezet en worden persoons- en bedrijfsinformatie gesynchroniseerd. Tevens kunnen in de toekomst ook nieuwsberichten en bijeenkomsten die je in Livits aanmaakt ook worden doorgezet naar Bundeling. 

Kortom een “Must See” voor iedereen die communiceert met leden. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de sessie dan hier!

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok