Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

26
apr

Een week in het leven van een… Functioneel Consultant

26 april 2022

Hieronder neemt één van onze Functioneel Consultants je mee in zijn week. 

Maandag

Maandagochtend, weer even tijd om bij te komen na een weekend met mijn vriendin en twee lieve maar vooral ook jonge en energieke kinderen 😉.

Gelukkig laten de coronaregels het weer toe om in grotere aantallen bij elkaar te komen en zit ik om 8.00 uur in de auto naar kantoor.

Maandag is namelijk de vaste ‘kantoordag’ van het klantenteam. Een team dat bestaat uit functioneel consultants, webdevelopers, klantmanagers, customer support, developer en een teamleider.

Stipt 9.00uur start ons overleg waarbij wij terugkijken op de afgelopen week en vooruit kijken naar de week die komen gaat. Welke bijzonderheden spelen zich af en waar kunnen wij elkaar bij helpen? Op mijn beurt vertel ik over mijn komende week, die er weer divers uitziet.

Zo zal ik de rest van de maandag met name in (interne) overleggen zitten. 

Dinsdag

Vandaag ben ik bezig met de implementatie van een nieuwe klant waarvoor onder andere de contributie- en abonnementenmodule wordt ingericht. Met deze klant hebben inmiddels verschillende afspraken plaatsgevonden om de benodigde informatie voor deze modules boven tafel te krijgen.

Op basis van welke grondslagen wordt het contributiebedrag bepaald? Vanaf welk moment wordt contributie berekend wanneer een lid gedurende het boekjaar lid wordt? Worden er staffels gehanteerd? Welke abonnement soorten kent de vereniging?
Je leest het al; genoeg om over na te denken en rekening mee te houden met de uiteindelijke inrichting van de modules.

Woensdag

Woensdag staat het testen van een geautomatiseerd aanmeldformulier op de planning. Dit aanmeldformulier gaat één van onze klanten helpen om nieuwe aanmeldingen geautomatiseerd in het CRM te verwerken en bevindt zich in de afrondende fase. Ook voor dit aanmeldformulier heb ik namelijk eerder een functioneel ontwerp opgesteld waarna de ‘bouw’ inmiddels is afgerond. Als het een beetje mee zit kom ik woensdag geen bijzonderheden tegen en kan de klant het formulier zelf gaan testen.

Donderdag

Op donderdag zal ik vroeg in de auto zitten richting Amsterdam. Donderdag staat namelijk een consultancydag gepland bij één van de klanten waar ik functioneel consultant van ben. In de ochtend staat een training gepland voor twee nieuwe medewerkers van de vereniging. Daarnaast heeft mijn contactpersoon een aantal vragen van zijn collega’s verzameld waarnaast een aantal wijzigingsverzoeken op de planning staan. Als er aan het einde van de dag tijd overblijft zal ik nog een rondje langs de medewerkers lopen om proactief mee te kijken of er vragen zijn of winst is te behalen in het gebruik van Livits.

Vrijdag

De vrijdag heb ik bewust vrij gelaten. Dit om ruimte over te houden voor het bijwerken van mijn mail, verzoeken die gedurende de week binnen komen en andere zaken zoals bijvoorbeeld het schrijven van dit nieuwsbriefitem 😉

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok