Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

06
okt
Nieuws

Modernisering Livits

6 oktober 2020

Modernisering, een woord dat je steeds vaker hoort en dat centraal stond tijdens deze parallelsessie.

Om de ambitie die we geformuleerd hebben in onze nieuwe visie te realiseren moeten we ook technisch flinke stappen zetten. Deze stappen hebben we gevat in deelprojecten welke onder de ‘paraplu’ modernisering vallen.

In de spotlight deze sessie stond Bjorn Hoogeveen. Bjorn is binnen CCI Groep verantwoordelijk voor de technische route naar modernisering. Dat Bjorn een slimme kerel is bleek wel uit het feit dat hij presenteerde zonder PowerPoint slides 😮. Gelukkig hoefde hij niet alles uit z’n hoofd te doen, want hij kon de moderniseringstijdlijn op onze website als leidraad gebruiken.

Mocht je dit nog niet gedaan hebben bekijk dan zelf ook snel de tijdlijn. Hier kun je namelijk alles rondom modernisering terugvinden. Bij ieder deelproject staat beschreven wat het is en waarom we het doen. Door de filterknoppen ‘Heden’ en ‘Toekomst’ te gebruiken krijg je inzicht in de stappen die gezet zijn, waar we nu staan en wat er gepland is. Iedere keer als we een stapje afronden of een stapje bedenken dat in de toekomst plaats gaat vinden werken we de pagina bij. Dus zet ‘m snel bij je favorieten!

Bjorn nam tijdens de sessie alle deelprojecten uitgebreid door. We hopen dat de deelnemers aan de sessie nu een beter beeld hebben van wat modernisering betekent en zien dat we stevig door innoveren, ook al gebeurt er nu nog relatief veel onder de motorkap. Met deze deelprojecten zetten we grote stappen naar de toekomst. Maar zoals Bjorn ook zei in de sessie, al deze projecten bij elkaar zorgen nog niet voor een nieuw Livits.

Uiteindelijk gaan we modules en functionaliteiten bekijken. Hetgeen dat nu bestaat klakkeloos nabouwen maar dan in nieuwe techniek zou natuurlijk een gemiste kans zijn. Naast nieuwe techniek kijken we dan ook functioneel wat slimmer en beter kan. Wanneer we deze fase bereiken doen we uiteraard een beroep op jullie hulp. Want een technisch modern Livits waar je als gebruiker blij van wordt, daar doen we het voor!

Wil jij deze sessie terugkijken? Dat kan, klik hier.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok