Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

08
jun
Nieuws

Maak eenvoudig een afspraak met de datumprikker-module

8 juni 2021

Iedereen zal het herkennen. Het kost vaak nogal wat moeite om met meerdere mensen een geschikt tijdstip voor een afspraak te vinden. Vooral buiten de grenzen van je eigen organisatie zonder gedeelde digitale agenda’s. Het secretariaat is veel tijd kwijt aan het vinden van een geschikte datum voor een werkgroep bijeenkomst. Privé gebruikt iedereen hier datumprikker.nl voor. En dat kan dus ook in combinatie met Livits! 

Wat is het? 

De datumprikker-module verzorgt een koppeling tussen Livits en datumprikker.nl. Hiermee kun je vanuit het Livits CRM een datumprikker uitsturen aan personen waarvoor je een afspraak moet plannen. Vanuit Livits worden op deze manier de namen en e-mailadressen van deelnemers aan datumprikker.nl doorgegeven. Ook kun je een aantal voorgestelde data en tijdstippen voor de bijeenkomst doorgeven. Hiermee wordt een Datumprikker aangemaakt, die op de gebruikelijke manier binnen datumprikker.nl wordt afgehandeld.  

Wanneer we de Datumprikker module voor je inrichten, is deze beschikbaar op de volgende plekken binnen Livits: 

  • Relatiebeheer Bedrijven 
  • Relatiebeheer Personen 
  • Relatiebeheer Werkgroepen
  • Bijeenkomsten 

Daarnaast is er een overzicht beschikbaar van alle Datumprikkers die zijn uitgestuurd. 

Samenwerking Datumprikker 

We hebben deze module ontwikkeld in samenwerking met Datumprikker.nl. Je kunt de gratis versie van Datumprikker gebruiken. Ook is het mogelijk een betaalde variant af te nemen. Met deze variant is het bijvoorbeeld mogelijk de Datumprikker omgeving aan te laten sluiten op je eigen huisstijl. Kijk op https://datumprikker.nl/plus voor de mogelijkheden. Indien hiervoor gekozen wordt, dient een rechtstreeks contract met Datumprikker.nl te worden afgesloten. 

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over het bovenstaande, heb je ook interesse in de oplossing of een verbetersuggestie, neem dan contact op met je klantmanager of bel ons rechtstreeks via 076-578 09 50. Mailen kan natuurlijk ook via info@ccigroep.nl 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok