Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

02
dec

Alles over Security & Livits

2 december 2021

Deelsessie 2

Aandacht voor informatiebeveiliging is steeds belangrijker in onze digitale wereld. Dat vinden we ook binnen CCI. In deze deelsessie hebben we je bijgepraat over alles over Security & Livits. Dit hebben we vanuit drie ooghoeken belicht:

  • Wat doen we in onze applicatie
  • Veiligheid in onze infrastructuur
  • Hoe versterken we onze basis

Wat doen we in onze applicatie
Binnen Livits zijn een aantal modules beschikbaar die in hoge mate bijdragen aan het verhogen van de informatiebeveiliging binnen Livits. Denk hierbij aan onze MFA oplossing, de Login portal die eraan komt en de anonimiseringsmodule. Ook op nieuwsbrief gebied zijn een aantal oplossingen beschikbaar, zoals DKIM, de opt-in / opt-out module en Sendgrid.

Veiligheid in onze infrastructuur
De basis hier is dat we gebruik maken van de Microsoft Azure cloud diensten. Dit platform biedt uitgebreide services om informatiebeveiliging zo goed mogelijk te organiseren.
Daarnaast hebben we aanvullende diensten ingericht, bijvoorbeeld op het gebied van back-ups, patch management en periodiek extern uitgevoerde penetratietesten.

Hoe versterken we onze basis
Informatiebeveiliging is uiteindelijk mensenwerk. Het afgelopen jaar hebben we hierin veel geïnvesteerd, bijvoorbeeld door het ISO certificeringstraject. We hopen eind dit jaar ons ISO 27001 en ISO 9001 certificaat in ontvangst te kunnen nemen. Dit vraagt overigens voortdurende aandacht, met elk jaar een aantal audit momenten.

Wil je meer over het bovenstaande weten? Kijk dan de sessie hier terug of neem contact met ons op.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok