Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

28
sep

Wijziging consultancytarieven 2023

28 september 2022

De afgelopen jaren hebben wij de tarieven voor onze consultancy diensten steeds gelijk gehouden, zonder hier indexering op toe te passen. Het komende jaar gaan wij dit wel doen. Afgelopen juni hebben we in onze nieuwsbrief (hier terug te lezen) al geïnformeerd. In deze nieuwsbrief vertellen we jullie wat er gaat veranderen in de tarieven voor consultancy in 2023.

Wat gaat er veranderen?

Ondersteuning vanuit onze consultants bieden we in de vorm van servicepakketten en de afname van halve of hele dagen consultancy. Een servicepakket is een specifiek samengestelde bundel, waarmee we invulling geven aan het continu optimaliseren van Livits. Er waren vijf van dit soort pakketten, hier is een zesde variant bijgekomen. Onderstaande figuur geeft hier een overzicht van, inclusief de voor 2023 geldende tarieven.

Het voordeel van een servicepakket is dat continuïteit in ondersteuning gewaarborgd is. Tijd wordt gereserveerd, je loopt dus niet het risico dat we geen tijd hebben. Met een servicepakket werk je constant aan het optimaliseren van Livits. Onze consultants denken mee in het verbeteren van het gebruik wat efficiënt werken ten goede komt.

De voorwaarden van deze pakketten zijn als volgt:

  • Dag(del)en consultancy worden bij afname in overleg ingepland;
  • Het afboeken van het strippenkaart onderdeel gebeurt per uur;
  • Periodiek wordt een urenrapportage geleverd over de resterende strippenkaart;
  • Facturatie van het pakket vindt plaats direct na ondertekening.

Mocht je geen servicepakket afnemen en toch ondersteuning nodig hebben, dan kun je halve dagen en dagen consultancy bij ons afnemen. Hiervoor gelden in 2023 de volgende tarieven:

  • Een halve dag consultancy: € 655,-
  • Een dag consultancy: € 1.210,-

Denk er wel aan dat je ondersteuning tijdig aanvraagt. Vaak zijn onze consultants vier tot zes weken vooraf volgepland. Het inplannen van Servicepakketten geven we voorhang boven het inplannen van losse dagen.

Het spreekt waarschijnlijk voor zich, maar alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen over het bovenstaande, neem dan rechtstreeks contact met ons op. Dat kan via je klantmanager, via ons kantoor (076-578 09 50) of via de Livits Connect app.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok