Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Missie en visie

Wat is onze strategie, verwoord in onze Missie en Visie? Dat lees je hier.

Als je teveel woorden moet besteden aan Missie en Visie, dan klopt er volgens ons iets niet. Toch vinden we het heel belangrijk dat je ze begrijpt. Onze Missie en Visie geven aan wat we willen bereiken en waar we als bedrijf voor staan. Zie het als de onderliggende reden waarom je met ons samen wil werken.

Missie

Livits stelt professionele ledenorganisaties in staat om het beste te doen voor hun leden. Wij bieden gespecialiseerde, innovatieve, efficiënte en effectieve totaaloplossingen, die gepersonaliseerde ledencommunicatie mogelijk maken, door de inzet van strategische ICT. Dat doen we in een open samenwerking met onze klanten. Voor medewerkers zijn we een inspirerende omgeving die deuren openzet om henzelf en daarmee ook het bedrijf te ontwikkelen.

Visie

Met Livits ga je voor de leden van de toekomst! Als kennispartner ondersteunen we ledenorganisaties bij het boeien, binden en vinden van leden. Dit doen we met open en slim koppelende IT-oplossingen die zorgen voor inzicht en tijdsbesparing.

Onze drie pijlers

Om nog meer inhoud te geven aan onze Missie en Visie, doen we drie beloftes wanneer je werkt met Livits. Je leest hier meer over deze drie pijlers.

 

pijlers

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok