Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

12
okt
Boeiende cases Livits

Live it met Livits

12 oktober 2022

Wendbaarheid is een mindset. Dat vertelde Joyce de Ruiter ons. Jij bepaalt je eigen leven. Nou ja, totdat TikTok je leven overneemt. Een algoritme bepaalt wat je ziet en waar je naar kijkt. Dat zou verboden moeten worden, aldus Alexander Klöpping. Er viel heel wat te beleven op het DNA congres. Maar wat beleef je nu met Livits?

Vele stemmen, één geluid…

…was het programma van de dag. In een omgeving waar de stemmen vanuit het verleden na-echoën. Soms iets te fris qua temperatuur, maar het feit dat we dit weer fysiek konden doen na twee jaar online was ook wel weer verwarmend. Mooi dat we er met Livits mochten staan en onze stem een geluid konden geven.

Een aantal van jullie hebben we gesproken, een nog groter aantal wellicht niet. Wat is nu de boodschap die wij Verenigend Nederland mee willen geven? Wij willen jouw tijd niet verspillen. Tijd die je besteedt aan de administratie van je vereniging is tijd die je niet hebt voor ledenbinding en het leveren van toegevoegde waarde.

Hoezo dan, Live it met Livits?

Met Livits laten we je beleven hoe je tijd kunt besparen op je bureau. Hoe je vanuit de eenvoud van één oplossing een groot aantal handmatige handelingen kunt automatiseren. Hoe je continu overzicht houdt hoe je vereniging ervoor staat. Hoe losse systemen gemakkelijk aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Wil je dat ook beleven? Neem dan contact met ons op, je kunt ons bereiken via ons telefoonnummer 076-578 09 50. Mailen kan natuurlijk ook via info@livits.nl

 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok