Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Partners

De strategische partners van Livits zijn onmisbaar in onze strategie om een totaaloplossing voor ledenorganisaties te bieden. Niet alles zelf bouwen, maar slim koppelen met software die al naam en faam heeft gemaakt op een specifiek onderdeel.

Het Livits ecosysteem: onze partners

Verbinden is de basis van elke ledenorganisatie. Samen sta je sterk, samen leer je van elkaar, daarom word je lid. Ook wij geloven daar sterk in. Met Livits bieden we een brede oplossing die de basis biedt voor elke professionele ledenorganisatie. En ook bij ons maakt verbinding ons sterker. Op die manier kunnen we écht boeien, binden en vinden.

Daarom hebben we het Livits ecosysteem in het leven geroepen. Hierin verbinden wij ons met onze klanten en een aantal strategische partners. Hieronder vind je welke partners dit zijn, en wat je van deze verbinding mag verwachten. Hier lees je meer over onze partners:

 

Bundeling

Bundeling biedt een snel geleverde op maat app in jullie eigen vormgeving. Hiermee bundel je mobiele communicatie op één veilig platform. Met de Bundeling app verstuur je nieuwsberichten, push-notificaties, laat je leden met elkaar chatten, kun je berichten liken en nog veel meer. Klik hier om meer te lezen over Bundeling voor professionele ledenorganisaties.

Bundeling biedt een ideale uitbreiding van Livits voor persoonlijke communicatie in je broekzak. We hebben een geavanceerde koppeling tussen Livits en Bundeling. Het beheer van gebruikers (toegang geven, toegang intrekken, etc) wordt hiermee veel eenvoudiger waardoor je veel tijd bespaart. Gebruikers in Livits zijn hierbij de basis, met automatische synchronisatie naar Bundeling.

 

Xaurum (PE Online)

Voor veel branche- en beroepsorganisaties is permanente educatie van groot belang. Wanneer een professional door middel van opleiding (educatie) aan kan tonen dat de juiste kennis beschikbaar is, leidt dit tot opname in een beroepsregister. PE Online brengt op deze manier permanente educatie en beroepsregistratie in één platform bij elkaar. Klik hier als je meer weten over PE Online van Xaurum.

Wanneer je uitgebreide wensen hebt op het gebied van permanente educatie en beroepsregistratie is PE Online dé uitbreiding op je Livits omgeving. Daarom hebben we een twee-weg koppeling tussen Livits en PE Online ontwikkeld. Met deze koppeling geven we aangesloten leden continu inzicht over de status in PE Online. Ook verzorgen we single-sign-on tussen beide omgevingen.

 

Marc & More

Leden binden gaat vaak over het vertellen van het juiste verhaal. De juiste toon. Met het juiste design. Daar gaat ons partnerschap met Marc & More over. Zoek je een partij die je daarbij helpt. Die dit ook vertaalt in een passend design binnen Livits. Klop dan aan bij Marc & More.

Ons ecosysteem wordt stap voor stap uitgebreid. Heb je vragen over systemen waarmee wij koppelingen hebben, neem dan contact met ons op.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok