Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

08
jun

Willemijn: Ik ben er even niet

8 juni 2023

Veel van jullie krijgen me af en toe aan de telefoon. Bijvoorbeeld als ik bel over het klanttevredenheidsonderzoek, wanneer er iets speelt rondom een factuur of wanneer ik de telefoon opneem als je naar support belt. Tot eind juni kan je me hierover nog aan de telefoon krijgen.

Daarna ben ik er even niet. En wel ongeveer vijf maanden. Dat komt doordat ik met zwangerschapsverlof ga: ik hoop van de zomer van mijn tweede kleine te bevallen! Best spannend dus, we zijn er inmiddels thuis helemaal klaar voor dus het is aftellen geblazen.

Voor Livits ben ik er dus even niet. Dit betekent dat mijn taken worden overgenomen door collega’s. Momenteel ben ik druk om mijn taken over te dragen. Het belangrijkste voor jullie is waarschijnlijk waar je met vragen over facturen terecht kunt. Het gemakkelijkst is als je deze stelt aan je klantmanager. Hij kan je hier zeker verder mee helpen.

Als alles goed gaat ben ik in november weer terug bij Livits. Dus wie weet tot dan!

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok