Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

11
nov
Nieuws

Een nieuwe en futureproof ledenzoeker voor Techniek Nederland!

11 november 2020

Als ledenorganisatie wil je dat je leden goed gevonden kunnen worden. Zeker wanneer je voor de kwaliteit van aangesloten leden staat. Dat doet Techniek Nederland. Er worden voorwaardes gesteld aan bedrijven om lid te kunnen worden of blijven. Een keurmerk, certificering of kwaliteitslabel stelt namelijk extra eisen aan een bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de diploma's van monteurs, de wijze van opleveren of inspectiemethodieken. Hier moet uiteraard ook op gezocht kunnen gaan worden.

De nieuwe ledenzoeker van Techniek Nederland heeft als doel het voor consumenten gemakkelijker te maken de juiste installateur te vinden. Waar voorheen de ledenzoeker met name gericht was op de leden is nu de draai naar consumentperspectief gemaakt. Dit heeft een aantal nieuwe wensen met zich meegebracht. Zo zijn de trefwoorden waarop gezocht kan worden slimmer gemaakt, maar ook de manier van presenteren is aangepast en gebruiksvriendelijker gemaakt. Niet alleen de manier van presenteren is van belang, natuurlijk ook de achterliggende techniek die we hiervoor gebruiken.

In nauwe samenwerking met Techniek Nederland hebben we de nieuwe ledenzoeker ontwikkeld in React. Dit is een super modern framework om web toepassingen mee te maken. React is het standaard framework wat we binnen CCI omarmt hebben, waarop we dus alle doorontwikkeling van Livits baseren. Eén van de voordelen van React is dat de applicatie voor de eindgebruiker razendsnel wordt. Het zoeken naar de juiste installateur wordt dus niet alleen gemakkelijker, het geeft ook een betere gebruikers ervaring. Hiermee bouwen we dus een daadwerkelijke futureproof ledenzoeker.

Mede daardoor is het zoeken naar erkende installatiebedrijven nog gemakkelijker en gebruiksvriendelijker geworden. Qua performance zijn er grote stappen gezet, zo is het opvragen en filteren van data versnelt. Als kers op de taart zijn er in samenwerking met internetbureau w3s aanpassingen op gebied van gebruiksvriendelijkheid en design doorgevoerd.

Gedurende komende periode zal de ledenzoeker extra functionaliteiten krijgen en zal ook op gebied van SEO optimalisatie plaatsvinden.

Erwin van Leeuwen, webmaster bij de Techniek Nederland: “We zitten aan het einde van de testfase, maar de werking van onze nieuwe ledenzoeker is veelbelovend. Nu deze gebruik maakt van nieuwe technieken is de werking robuuster en worden resultaten bijna real-time getoond. De gebruikersbeleving is daardoor veel soepeler, ook op mobile”.

Ook benieuwd geworden naar deze ledenzoeker? Bekijk de nieuwe ledenzoeker zelf ook vanaf december op www.technieknederland.nl!

Vragen of opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen over het bovenstaande, neem dan contact op met je functioneel consultant of bel ons rechtstreeks via 076-578 09 50. Mailen kan natuurlijk ook via info@ccigroep.nl.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok