Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

16
dec

Een logische vervolgstap voor een snel groeiende vereniging: Schematherapie gaat voor Livits

16 december 2020

De Vereniging voor Schematherapie (VSt), die eind 2017 is opgericht, heeft de afgelopen periode een enorme groei meegemaakt. Binnen drie jaar zijn er meer dan 1200 zorgprofessionals, experts op het gebied van schematherapie, die zich hebben ingeschreven in een van de kwaliteitsregisters van de vereniging. Dat maakte dat de vereniging, samen het bureau dat hen ondersteunt (A Solution), de volgende stap in professionalisering wilde zetten. Hierbij is gekeken op welke manier de efficiëntie van de ledenadministratie verhoogd kon worden. Ook wil de vereniging haar toegevoegde waarde blijven aantonen richting haar leden. Persoonlijke ledencommunicatie is hierbij essentieel.

De implementatie is inmiddels in volle gang en we werken er hard aan om het eindresultaat tot een echt paradepaard te maken. Met onder andere een geautomatiseerd aanmeldformulier, een contributiemodule die volledig wordt ingericht volgens de statuten van de vereniging en een koppeling met PE-Online. Ook de financiële administratie krijgt een geautomatiseerde koppeling met Livits. Door al deze zaken krijgen de medewerkers van de VSt kostbare tijd om te besteden aan zaken die er echt toe doen en waar uiteindelijk de leden van de vereniging van zullen profiteren.

Profiteren zullen de (potentiële) leden direct. Na livegang hebben zij namelijk de mogelijkheid om:
• Online aan te melden voor een lidmaatschap;
• Via de vereniging te registreren bij PE-Online;
• Online aan te melden voor bijeenkomsten waarbij via IDEAL betaald kan worden;
• Profielgegevens (NAW) en interessegebieden eenvoudig aanpassen op hun persoonlijke profiel;
• Gerichte content te ontvangen en vinden op het ledennet;
• Zichzelf te publiceren in de ‘vind een therapeut’ op de website.

CCI Groep is erg trots op de samenwerking en het werk dat tot nu toe door beide partijen is verzet. Donny Langerak, één van de betrokken consultants vanuit CCI op dit traject zegt hierover: “De samenwerking met A Solution en de Vereniging voor Schematherapie vind ik echt super. We weten beiden goed waar we naartoe werken, ik weet zeker dat de leden van de Vereniging voor Schematherapie blij zullen worden van wat we samen neerzetten”. Anita Buiteman beaamt dit: “Het bestuur is blij dat we gekozen hebben voor Livits. De oplossing is helemaal gericht op de doelstellingen van de vereniging. Echt een stap vooruit dus.” Samen kijken wij dan ook erg uit naar de livegang die in januari 2021 staat gepland.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok