Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Drie pijlers Ledenadministratie

De doorontwikkeling van onze software oplossing voor verenigingen geven we vorm via 3 pijlers. Dit zijn de beloftes die we doen wanneer je met Livits werkt.

Wil je liever een overzicht van alle modules? Klik dan hier. 

De drie pijlers

1. We geven je continu inzicht

We helpen je om precies te weten waar je staat. Of het nu gaat om je ledenaantallen, inkomsten uit contributie, aanmeldingen voor een bijeenkomst, statistieken van een nieuwsbrief of je website en ledennet. We helpen je met de ledendata te weten waar je staat en op basis daarvan beslissingen te kunnen nemen.

Functionaliteiten die je inzicht geven

2. We nemen je werk uit handen

Wanneer je werkt met de ledenadministratie van Livits bespaart dit tijd. Een eenvoudige handeling moet ook echt eenvoudig zijn. En tools die je helpen een klus sneller en beter te klaren dan wanneer je dit handmatig zou doen. Door de ledenadministratie van je vereniging efficiënt te kunnen voeren, heb je tijd over om er voor je leden te zijn.

Functionaliteiten die werk uit handen nemen


3. We helpen je leden te binden

Hier gaat het echt om, hier bewijs je je bestaansrecht, je toegevoegde waarde. Dat doen we door een krachtige ledenzoeker, het eenvoudig faciliteren van bijeenkomsten en werkgroepen. En natuurlijk ook door slimme integraties met bijvoorbeeld Outlook, een e-mailmarketing programma of een community-app.

Functionaliteiten die helpen leden te binden

 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok