Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

28
jan
Nieuws

Save the date: 1 april, Liv in je beeld

28 januari 2021

Dat we afgelopen jaar onze visie vernieuwd hebben, dat weet je. Maar wie of wat die Liv nu is, dat is nog aardig mysterieus. Daar gaat verandering in komen!

Traject Marc&More

Onze vernieuwde visie is het eerste tastbare resultaat geweest van het traject dat we afgelopen jaar doorlopen hebben met onze partner Marc&More. Hierin hebben we onze strategie flink onder de loep genomen en dat blijft dus niet alleen bij een herziene visie.

Tipje van de sluier die de kritischer lezer ook al heeft kunnen ontdekken in onze nieuwe visie: Livits naar de voorgrond, CCI Groep wat meer naar de achtergrond.

Save the date

Blokkeer alvast 1 april 2021 in je agenda, echt waar, geen grap. Op die dag kom je namelijk alles te weten over onze nieuwe collega Liv. Ze staat centraal in onze vernieuwde (merk)identiteit. 

Tijdens een online sessie laten we je ons nieuwe merk zien. En dat is meer dan een logo en kleuren. Het vertelt ons bestaansrecht en beschrijft onze cultuur en hoe wij de wereld zien.

We hopen jullie allemaal te zien op 1 april! Uiteraard ontvang je nog een uitnodiging en een link voor deelname.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok