Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

27
jan

Nieuwe klant: Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen

27 januari 2022

Eind 2021 hebben we de Livits-implementatie voor de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen afgerond. Hiermee is hun omgeving live gegaan. We zijn trots op deze succesvolle implementatie en op de nieuwe samenwerking!  

De Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP) is de branchevereniging van participatiemaatschappijen in Nederland. De internationale termen voor participatiemaatschappijen zijn ‘private equity’ en ‘venture capital’. De NVP is opgericht in 1984 en vertegenwoordigt 90% van het door participatiemaatschappijen beheerde vermogen in Nederland.  

NVP wilde een CRM dat goed aansluit bij hun situatie en dat past bij de wensen van een branchevereniging. Hiervoor zijn ze uitgekomen bij Livits. Naast het CRM wordt gebruikgemaakt van de koppeling met MailChimp, worden de grondslagen voor de contributie geautomatiseerd uitgevraagd met de Data Quality Checker en wordt ook de contributie en facturatie vanuit Livits gedaan.   


Ylse Tijtsma, Communicatieadviseur bij NVP:  

‘We zijn blij met ons nieuwe CRM-systeem. We willen nu ook onze opleidingsactiviteiten implementeren in Livits. De implementatie verliep soepel en het Livits-team reageerde tijdens de implementatie snel op onze vragen’. 


 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok