Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

27
aug
Kennisbank

Livits Kennisbank is live!

27 augustus 2021

Een wat rustigere periode op onze supportdesk geeft ons de kans om een aantal processen te verbeteren. De wens voor meer documentatie en handleidingen/beschrijvingen van de vele functionaliteiten van Livits bijvoorbeeld. Lees snel verder hoe je hier jezelf en jouw collega’s verder mee kunt helpen!

Want waar veel collega’s aan het genieten waren van hun welverdiende break en het aantal supportmeldingen via Jira Servicedesk veel minder was, hebben we hard gewerkt om een goede basis neer te leggen voor de kennisbank. Daarmee is onze kennisbank officieel gelanceerd. Je vindt hier basisdocumentatie van Livits en een aantal basisprocessen die nader worden toegelicht. Mis je nog iets, laat het ons weten. We zorgen dat we jaarlijks de documentatie herzien en eventuele vernieuwingen dus doorvoeren.

Waar kun je dit dan vinden? Gewoon in Livits, onder het vraagteken rechtsbovenin als je bent ingelogd, wel zo makkelijk en voor iedere Livits gebruiker beschikbaar.


Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok