Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

22
dec
Login portal

De login portal is live bij NRTO!

22 december 2022

In mei 2022 hebben we aangekondigd dat de huidige inlogmethode van Livits gaat stoppen. Het is dus noodzakelijk om over te stappen op de Livits loginportal. Binnen Livits werken we meer dan een jaar met de portal. Afgelopen maand hebben we ook Nederlandse Raad voor Training en opleiding (NRTO) als eerste klant aangesloten.

Hoe is de implementatie van de loginportal gelopen?

Probleemloos. Dus dat is heel fijn. We hebben bij NRTO de portal aangesloten op de Office 365-omgeving. De invoering is uitgevoerd zonder dat medewerkers er echt iets van merkten. De “oude” Livits inlogmethode zou eigenlijk nog een aantal weken beschikbaar blijven, zodat in geval van problemen hierop teruggevallen kon worden. Omdat de invoering probleemloos verliep, hebben we deze versneld uitgefaseerd.

Bij NRTO loopt nu een groot project om processen te automatiseren en daarmee de werkdruk op het bureau omlaag te brengen. De aanzienlijke groei in ledenaantal kan hierdoor opgevangen worden zonder dat uitbreiding van medewerkers noodzakelijk is. Het invoeren van de loginportal was één van de onderdelen van dit project.

Met de login portal is NRTO klaar voor de toekomst. De portal is de basis en dus een randvoorwaarde van alle vernieuwingen die we doorvoeren in Livits. We maken gebruik van standaard Microsoft componenten die continu doorontwikkeld worden. Hiermee garanderen we ook naar de toekomst de veiligheid van inloggen in Livits.

Wie is NRTO?

De NRTO, de Nederlandse Raad voor Training en opleiding, is de brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen, opleidings- en trainingsbureaus. De invoering van het STAP budget zorgt voor een aanzienlijke groei in het aantal leden van NRTO. Dit komt doordat aangesloten leden die het NRTO-keurmerk bezitten geregistreerd worden in het STAP register. Daarmee kunnen ze trainingen en opleidingen aanbieden die in aanmerking komen voor STAP subsidie.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok