Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Bundeling
Community
Bijeenkomsten

Bijeenkomsten in de pocket!

4 oktober 2023

We hebben ons partnerschap met Bundeling verder uitgebreid. Ook bijeenkomsten vanuit onze eigen uitgebreide bijeenkomstenmodule kunnen nu gesynchroniseerd worden naar Bundeling. Maar wat is Bundeling ook alweer? Welke voordelen heeft het voor jou?

Wat is de Bundeling app?

De naam zegt het al. Bundeling biedt een app waarmee je verschillende zaken die je wilt communiceren met je leden bundelt in één app. Hierdoor ben je altijd in het bereik van je leden, doordat zij informatie over de vereniging kunnen lezen op hun telefoon . Met Bundeling kun je effectief en gericht communiceren met al je leden en zo een nog sterkere relatie opbouwen.

Koppeling Livits-Bundeling

Al sinds 2020 hebben wij een partnerschap met Bundeling. We zien dat dit een krachtige tool is die veel communicatie vanuit de vereniging samenbrengt  naar de broekzak van de leden. De vereniging echt binnen handbereik. Daar ligt de kracht van deze app. We vinden het belangrijk om ons bij Livits te richten op onderdelen waar we goed in zijn. Waar onze kern ligt in het faciliteren van ledenorganisaties bij hun ledenadministratie zie je dat de kern van Bundeling ligt in de connectie met elkaar. De community app, zoals ze dit zelf noemen.

Onze visie is niet voor niets een open en slim koppelende IT-oplossing te bieden. Dit sluit hier natuurlijk bij aan. Door een koppeling tussen beide applicaties maken we het gemakkelijker om te helpen leden aan je te binden.

Mogelijkheden

Met de uitbreiding van de koppeling tussen Livits en Bundeling is het mogelijk de volgende zaken te synchroniseren:

  • Personen inclusief profielgegevens
  • Nieuwsberichten
  • Bijeenkomsten

Ook gebruik maken van de voordelen van Bundeling? Neem contact op met je klantmanager voor een vrijblijvende demo of gesprek. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en hoe dit jou kan helpen om je leden te binden.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok