Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

01
jul
Nieuws

Afscheid van Internet Explorer, het komt er nu toch echt aan!

1 juli 2021

Veilig gebruik van Livits. Het belang hiervan behoeft eigenlijk geen uitleg. We werken dagelijks hard aan de veiligheid van onze applicatie.  

Belangrijk is ook om als gebruiker een veilige en moderne browser te kiezen. Het nieuws dat Microsoft stopt met het ondersteunen van Internet Explorer per 15 juni 2022 is in dat kader goed om in de gaten te houden.  

Waarom? Een deel van onze klanten gebruikt software die op maat is gebouwd. Wanneer dit een aantal jaren geleden is opgeleverd is het gemaakt voor gebruik met Internet Explorer. Nu Microsoft definitief zal stoppen met ondersteuning hiervan moet het maatwerk geschikt gemaakt worden voor een veilige en moderne browser: Google Chrome.  

De standaardsoftware van Livits is hiervoor geschikt en wij adviseren dan ook om Chrome te gebruiken. Bij het overgrote deel van onze klanten hebben we ook de maatwerksoftware al geschikt gemaakt voor deze browser.  

Is dit bij jou nog niet het geval? Neem contact op zodat we dit snel in gang kunnen zetten en we ervoor kunnen zorgen dat dit tijdig is geregeld.  

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok