Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Zomerstop

De zon schijnt, wat mag je van ons verwachten deze zomer?

17 juli 2023

Half juli, de zomer in Nederland is nu echt aangebroken. Dat is op veel plekken te merken. Op de weg is het net wat rustiger dan normaal, veel mensen genieten van hun wel verdiende vakantie. Dat merken wij ook bij onze klanten. Daarom lassen wij ook een zomerstop in. Weten wat dat betekent? Lees het hier.

Support

Natuurlijk blijft ons supportkanaal gewoon voor jullie beschikbaar. Wij hebben onze vakanties zo afgestemd dat we gewoon bereikbaar blijven. Je kan ons dus bellen en mailen, liever hebben we dat je de Jira Servicedesk gebruikt. Dan staat een melding direct in ons systeem. Is er iets waar echt spoed achter zit? Bel ons dan even via 076 - 578 0950.

Consultancy

Elders in deze nieuwsbrief lees je het verhaal van Robert over zijn sabbatical. Als je een aantal maanden met verlof bent geweest werk je natuurlijk gewoon door gedurende de zomer. Heb je dus ondersteuning nodig, laat dat dan even weten via je klantmanager. Dit kunnen we ook in de zomer gewoon inplannen.

Deze nieuwsbrief

Vanwege de vakantieperiode is dit nu even de laatste nieuwsbrief. De volgende mag je van ons begin september weer verwachten. Alle artikelen van voorgaande nieuwsbrieven zijn overigens op onze website te vinden, via deze link.

Vragen hierover

Heb je vragen of opmerkingen over het bovenstaande? Neem dan contact op met je klantmanager of bel rechtstreeks via 076 - 578 0950. Mailen kan natuurlijk ook via info@Livits.nl.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok