Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

17
dec
Nieuws

Een cadeautje voor jou in 2021, de Livits Connect App

17 december 2020

CCI Groep is altijd op zoek haar support en communicatie te verbeteren. Zoals eerder gecommuniceerd zijn wij dit jaar een samenwerking aangegaan met Bundeling. Hiermee wordt het mogelijk de gegevens van je leden in Livits te ontsluiten naar de community app van Bundeling. Omdat CCI ook de voordelen ziet van deze app voor jullie, als klant, zullen wij in januari 2021 de Livits Connect App lanceren. Het startpunt voor alle communicatie met CCI. Hiervoor zullen we de personen uitnodigen die onze nieuwsbrief en Livits updates ontvangen. In de loop van januari ontvangt deze doelgroep een mail waarin wordt gevraagd de app te downloaden (Android. Apple of als webversie). Het voordeel is dat de gebruikersnaam en het vooraf gekozen veilige wachtwoord al worden ingevoerd tijdens de installatie, dus het downloaden van de app werkt zeer eenvoudig.

Waarom zou ik de app downloaden?

  • Hiermee krijg je een uniek inkijkje in de mogelijkheden van deze veelzijdige app. De toekomst voor alle ledenorganisatie als communicatiemiddel richting haar leden!
  • Na elke nieuwe 3-wekelijkse release van Livits zal de product owner (Tom) een bericht plaatsen met de belangrijkste updates en wijzigingen in Livits. De Livits update zal dus na lancering niet meer worden gemaild.
  • Het is mogelijk 1-op-1 te chatten met uw contactpersoon van CCI.
  • Een handige support pagina voor het terugvinden van contactgegevens, het aanmelden van incidenten, bekijken van instructievideo’s en webinars, FAQ’s, handige downloads en meer…
  • Push notificaties bij belangrijk nieuws (denk aan een storing op een server). 

Wil jij ook ervaren hoe de app werkt en welke voordelen deze kan bieden voor je eigen organisatie?

Houd dan je mailbox in januari in de gaten en download de app!

Vragen of opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen over het bovenstaande, neem dan contact op met je klantmanager of bel ons rechtstreeks via 076-578 09 50. Mailen kan natuurlijk ook via info@ccigroep.nl.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok