Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

28
jan
Nieuws

We zijn trots op onze nieuwe klant AVVN

28 januari 2021

In een tijd dat binnenblijven de norm is geworden, is het van belang naar voren te kunnen kijken. De lente lijkt nog ver weg, maar komt er toch echt aan. Hopelijk kunnen we dan weer gaan genieten van groene buitenruimte. AVVN - de groene familie voor tuinliefhebbers sinds 1928 – staat daarvoor. En in 2020 hebben zij de keuze gemaakt om de digitale toekomst in te gaan met Livits.

In het vierde kwartaal van 2020 hebben Wim Hoentjen en Frank van de Vinne hun handtekening gezet onder de overeenkomst waarbij CCI Groep de komende jaren AVVN zal ondersteunen met Livits: een gebruiksvriendelijk CRM en CMS. De groene vingers van het netwerk van AVVN worden hierdoor gecombineerd met de krachtige Livits-oplossing voor professionele ledenorganisaties. AVVN - de groene familie voor tuinliefhebbers sinds 1928 - kan daardoor meer en beter communiceren met leden en de dienstverlening voor leden verbeteren. Zowel voor bestaande als voor nieuwe leden. We verwachten medio maart 2021 de nieuwe omgeving operationeel te hebben.

Wim Hoentjen (algemeen directeur AVVN) zegt hierover:

“We hebben vol overtuiging gekozen voor de Livits oplossing. hiermee zetten we een volgende stap in het geautomatiseerd ondersteunen van onze dienstverlening richting onze leden. Met CCI verwachten we een partner te hebben gevonden die met ons meedenkt, nu en in de toekomst.”

Frank van de Vinne (managing director van CCI) is trots op deze nieuwe klant:

“In alles past AVVN bij ons. We zetten de kracht van onze standaardoplossing in bij een organisatie die vooruit wil. We geloven dat we voor AVVN onze visie echt waar kunnen maken: het boeien, binden en vinden van leden.”

Wat gaan we doen

Voor AVVN maken we gebruik van de standaardfunctionaliteit van Livits. Dit betekent een geïntegreerd CMS, CRM en DMS, specifiek voor organisaties als AVVN. Bijzonder is dat we voor de aangesloten leden een sociaal platform neer zetten. Ook richten we een geautomatiseerde koppeling naar E-boekhouden in en realiseren we een geautomatiseerd aanmeldingsformulier. Hiermee worden de gegevens van een nieuw lid automatisch opgenomen in Livits.

Over AVVN

AVVN wil grijs groener maken. Al bijna honderd jaar wroeten ze met hun handen in de aarde en komen ze op voor de belangen van volkstuinders. De groene familie van AVVN is in al die jaren flink gegroeid. Inmiddels helpt AVVN iedereen met een groen hart met natuurlijk tuinieren. Of dat nou in de achtertuin, een buurttuin of in een volkstuin is. AVVN deelt groenkennis en maakt samen tuinieren nog makkelijker én leuker. Aangesloten tuinparken worden door AVVN onder andere ondersteund met belangenbehartiging en juridisch advies. Ook verzorgt AVVN cursussen en workshops en ontvangen leden vier keer per jaar het inspirerende seizoenstijdschrift 'De Tuinliefhebber', een uitgave van AVVN. 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok