Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

02
dec

Roadmap 2022

2 december 2021

De dag eindigde plenair met Product Owner Tom. Hij nam je mee door de Livits Roadmap.

De Livits Roadmap is een belangrijk onderdeel in het Livits verhaal: Waar staan we voor? Waar gaan we voor? En hoe zie je dit dan terug in toekomstige productontwikkeling?

Een Roadmap is volgens ons een actieplan voor de waarschijnlijke ontwikkeling van Livits voor een komende periode. Niet in beton gegoten, want je wil wendbaar blijven voor dingen die op je pad komen. Belangrijk is dat de Roadmap vertrekt vanuit visie; het zou heel vreemd zijn als daar onderwerpen op staan die haaks zouden staan op onze visie. Maar het allerbelangrijkste is dat de Roadmap waarde vertegenwoordigd voor jullie. Dat daar zaken op staan waar veel Livits gebruikers blij van worden.

Hieronder zie je een weergave van de Roadmap. Tijdens de sessie hebben we stilgestaan bij ieder onderdeel. Wil je meer weten? Neem dan vooral contact op met Tom.

Roadmap Q1 2022

We hebben bewust gekozen voor een Roadmap van een kwartaal. Er staan onderwerpen op waar we echt fors op inzetten qua development capaciteit. In 2022 zullen we ieder kwartaal een Roadmap sessie organiseren waarin we terugblikken op een afgelopen kwartaal en vooruitkijken naar een komend kwartaal.

Als Livits gebruiker invloed uitoefenen op de Roadmap? Dat kan. Op verschillende manieren. Door deel te nemen aan de Customerboard, of het gesprek aan het gaan met je consultant, klantmanager, support, of onze Product Owner Tom.

Benieuwd naar de sessie Roadmap 2022, bekijk 'm hier.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok