Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

24
feb

Gebruik de Livits Connect App en blijf op de hoogte!

24 februari 2022

In 2021 hebben we de Livits Connect App gelanceerd. We communiceren steeds meer via deze app. Zo krijg je meteen een bericht op je telefoon als er een herstart plaatsvindt. Of ontvang je een melding als er een verstoring is die meerdere klanten tegelijk treft, blijf op de hoogte van de voortgang en natuurlijk van wanneer het is opgelost.

Heb je de Livits Connect App nog niet geïnstalleerd? We zullen de personen die de installatie nog niet hebben gedaan uitnodigen per mail om de app te downloaden (Android, Apple of als webversie). De installatie is erg eenvoudig, maar we helpen je hier natuurlijk graag bij.

De Livits Connect App is ontstaan vanuit een samenwerking met Bundeling. Hiermee wordt het mogelijk de gegevens van je leden in Livits te ontsluiten naar de community app van Bundeling. Lees hier meer over de mogelijkheden voor jou organisatie. 

Waarom de app downloaden?

Push notificaties bij belangrijk nieuws (denk aan een storing op een server die meerdere klanten raakt, maar ook landelijk nieuws dat mogelijk Livits treft). 

  • Inzicht in de belangrijkste updates en wijzigingen van een release en dit makkelijk terug kunnen lezen.
  • Mogelijkheid om 1-op-1 te chatten met je contactpersoon van CCI.
  • Een handige support pagina voor het terugvinden van contactgegevens, link naar de Kennisbank, het aanmelden van incidenten, SLA afspraken, bekijken van instructievideo’s en webinars, FAQ’s, handige downloads en meer…
  • En… hiermee krijg je een uniek inkijkje in de mogelijkheden van deze veelzijdige app. De toekomst voor alle ledenorganisatie als communicatiemiddel richting haar leden!

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over het bovenstaande, neem dan contact op met je klantmanager of bel ons rechtstreeks via 076-578 09 50. Mailen kan natuurlijk ook via info@livits.nl.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok