Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

29
apr
Nieuws

Samen gaan we voor Kika

29 april 2021

Met Livits staan we voor boeien, binden en vinden. Een manier om invulling te geven aan het binden, is samen te gaan voor een goed doel. Daarom hebben we in de nieuwsbrief van februari aan jullie gevraagd om ons te helpen met het kiezen voor een gezamenlijk goed doel. Uit een lijst van zes goede doelen is een winnaar gekomen: KIKA kinderen kankervrij! 

Over KIKA 

KIKA behoeft eigenlijk weinig introductie. Vrijwel iedereen weet wat voor vreselijke ziekte kanker is. Ook in ons team weten we dat van heel dichtbij. Wanneer een kind door kanker getroffen wordt doet dat nog meer pijn. KIKA is door één van onze collega’s aangedragen en door ons allemaal als het door ons allemaal omarmd als het goede doel dat we gaan steunen. Hierdoor komt meer geld beschikbaar voor het onderzoek naar kinderkanker. Meer hierover lees je op hun website. 

Wat gaan we doen?

Vanuit CCI gaan we een bijdrage leveren aan KIKA. Dat doen we op de volgende manieren: 

  • Voor elke nieuwe klant doneren we € 100,- aan het goede doel.
  • Voor elke opdracht van € 5.000 of meer doneren we € 20,- aan het goede doel. 
  • Voor elke Umbraco-opdracht doneren we € 50,- aan het goede doel.

Hierbij doen we één donatie per opdracht

Daarnaast willen wij nog één à twee keer dit jaar samen met onze klanten en collega’s een actie organiseren om geld op te halen voor KIKA. We denken nog na over de exacte invulling. In een van onze volgende nieuwsbrieven informeren we je hierover. Heb jij een goed idee voor een actie? Laat het ons dan vooral weten!

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over het bovenstaande, neem dan contact op met je klantmanager of bel ons rechtstreeks via 076-578 09 50. Mailen kan natuurlijk ook via info@Livits.nl 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok