Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Even voorstellen

Even voorstellen... Romy!

1 mei 2023

Ik zal me even voorstellen: Mijn naam is Romy Aartsen, ik ben 27 jaar en een geboren Bredanaar.

Een paar jaar geleden heb ik dan ook in Breda een huis gekocht samen met mijn vriend Thijs, waar ik inmiddels al ruim 9,5 jaar heel gelukkig mee samen ben.

Wat houdt mij bezig in het dagelijks leven?

Buiten het werk ben ik vaak te vinden in de sportschool, daar volg ik sportlessen als spinning, bodypump en bodyattack. Ook ben ik lid van een tennisvereniging waar ik 2x in de week heen ga.

Ik ben een echte Bourgondiër, mijn grootste hobby is koken en dat doe ik het liefst voor een groot gezelschap. Maar ook gezellig borrelen is iets waar ik enorm van kan genieten. Een paar keer per jaar ga ik graag op reis met vrienden en natuurlijk met mijn vriend, om zoveel mogelijk van de wereld te kunnen zien. Ook daar komt het bourgondische leven weer aan bod, want wat is een vakantie zonder lekker eten en een goede wijn.

Maar waarom Livits en wat ga ik nou precies bij Livits doen?

Ik ben op 1 april 2023 (nee, geen grap) begonnen met werken bij Livits als Consultant Projectleider.

In het verleden heb ik ervaring opgedaan in verschillende commerciële rollen, waarbij ik ook graag bezig was met projecten, plannen en organiseren.

Bij Livits ga ik me bezig houden met de functionele implementaties en de projectleiding over de projecten waar ik voor word aangesteld. Daarnaast zal ik de nodige begeleiding na de implementatie bieden.

Livits is een kleine organisatie die, met wat zij ontwikkelen, veel verschil maakt. Het is een klein team dat nauw samenwerkt en graag met de klant mee denkt in wat er mogelijk is om het softwarepakket voor ieder zo efficiënt mogelijk te maken. Ik heb dan ook heel erg veel zin om me hierbij te voegen en hieraan bij te dragen.

Ik hoop jullie binnenkort te spreken!

Mocht je nou niet kunnen wachten om me te spreken, dan ben ik te bereiken op:

Romy.Aartsen@livits.nl 

06 26795919 

 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok