Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

28
okt
Nieuws

Waar staan we en waar gaan we naartoe

28 oktober 2021

Sinds mijn start ongeveer anderhalf jaar geleden hebben we een mooie reis gemaakt met Livits en CCI. Een goed moment om eens terug en vooruit te blikken. Waar staan we nu, wat hebben we zoal gedaan en hoe gaat onze reis verder.

Nieuw elan, nieuwe energie

De belangrijkste verandering die ik geconstateerd heb, en ook terughoor van mijn collega’s en vooral van klanten, is dat we met nieuw elan en nieuwe energie onderweg zijn. Daarbij helpt het dat we erin slagen nieuwe klanten aan ons te binden. In 2020 waren dat er vijf, ik verwacht dat we binnenkort wederom een aantal nieuwe namen kunnen aankondigen. Het is mijn overtuiging dat het enthousiasme dat wij hebben om elke dag CCI beter te maken, ook maakt dat klanten zich bij ons aan willen sluiten.

Andere manier van klantcontact

Dat betekent een open houding. Luisteren naar wat jullie willen. Onze ontwikkeling vorm geven in open dialoog met jullie. Daarom hebben we onder meer de Customer Board opgericht, de Livits Connect app uitgerold en werken we met klantcommitments. Ik hoor in gesprekken die ik regelmatig met klanten heb ook terug dat dit gezien wordt, dit ons tot een club maakt waar je bij wil horen.

Keuzes maken, continu verbeteren

De verandering in ons bedrijf geven we richting door onze nieuwe visie en onderliggende pijlers. Op basis daarvan maken we keuzes en verbeteren we Livits continu. Dat hebben jullie ongetwijfeld ervaren door de toegenomen openheid van de applicatie door de inzet van API technologie, het introduceren van Umbraco als nieuw CMS, de uitrol van onze nieuwe UI. Ook in ons fundament investeren we in verbeteringen. Bijvoorbeeld door verbeteringen in onze Azure hosting omgeving of het doorlopen van het ISO 27001 en 9001 certificeringstraject. Hiermee verhogen we de toegevoegde waarde voor onze klanten en verbeteren we de veiligheid van zowel het Livits-platform als onze organisatie.

Doorgaan op de ingeslagen weg

We zijn op de goede weg, dat voel ik aan alles, krijg ik vaak van klanten terug. We gaan dus door op de ingeslagen weg en we versnellen waar mogelijk. Bij dit alles houden we de kosten en baten balans scherp in het oog. Een investering nu geeft rendement in de toekomst, daar plukken we allemaal de vruchten van. Ik zal jullie via deze weg regelmatig bijpraten over onze vorderingen.

Heb je vragen of opmerkingen over het bovenstaande, neem dan contact met me op via 06-29526083, de Livits Connect app of Frank@Livits.nl

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok