Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

31
jan
Vooruitblik

Wat kun je het komende jaar van Livits verwachten?

31 januari 2023

2022 ligt alweer een maand achter ons. Het is een jaar waar ik vanuit Livits met tevredenheid op terugkijk. Zoals altijd zijn er zaken die je anders of beter had gewild. Maar over het algemeen hebben we een prima jaar gehad. Tijd dus om vooruit te kijken. Wat kan je het komende jaar van ons verwachten? Dat kun je hier lezen.

Livits klantevent!

Het belangrijkste als eerste natuurlijk. Ik kan proberen in een stukje tekst te vertellen wat we zoal van plan zijn te doen. Veel interactiever en informatiever is het als je je aanmeldt voor het Livits Klantevent. Deze zijn online en staan gepland op 14 februari van 9:30 tot 11:00 uur en op 16 februari van 15:30 tot 17:00 uur. Je kunt je via deze link hiervoor aanmelden.

Livits

De doorontwikkeling van Livits richt zich op een aantal vlakken. Hieronder licht ik deze kort toe:

 • Uitrol login portal: Voor alle Livits gebruikers geldt dat dit jaar overgestapt moet worden op de login portal. Eind 2023 stopt de bestaande manier van inloggen. Hier lees je hier meer over.
 • UI verbetering: Het belangrijkste is dat we ons gaan richten op het verbeteren van de functionaliteit van tabellen als ook het kunnen verbergen van velden die je niet gebruikt.
 • Website verbetering: Dan gaat het om de websites van onze klanten. We hebben hier onderzoek naar gedaan en zien hier veel mogelijkheden tot verbetering. Lees hiervoor ook het artikel elders in deze nieuwsbrief over welke vereniging de beste website heeft.
 • Doorontwikkeling Livits API: Dit heeft op meerdere zaken betrekking. Zo willen we naast Mailchimp ook Spotler als extern email systeem gaan ondersteunen. Ook maken we het mogelijk informatie via de API terug te schrijven in Livits en ontwikkelen we de koppeling met Bundeling door.
 • Umbraco integratie: We vereenvoudigen de uitrol van nieuwe Umbraco versies en verbeteren de integratie met Livits, denk aan mogelijkheden voor een ledennet. Dit heeft een relatie met de doorontwikkeling van de Livits API.
 • Nieuwe office plugin: We maken werk van de doorontwikkeling van de Office plugin. Momenteel bestaan hier meerdere versies van. Het uiteindelijke doel is deze allemaal te vervangen door een nieuwe versie. Hier zien we ook een relatie met het Livits DMS. Onze verwachting is dat we stappen zetten op dit gebied, dit zullen we niet geheel in 2023 afronden.
 • Afronden nieuwe authenticatie: Hierbij sluiten we het bestaande ledennet aan op onze nieuwe authenticatie architectuur die we ook voor de login portal gebruiken.
 • Audittrail: Vanuit accountantscontroles komt er regelmatig de vraag om uitgebreidere audittrail mogelijkheden. Hiermee kun je zien wie op welk moment een mutatie in Livits heeft aangebracht. De bestaande module op dit gebied breiden we uit.

Dit is een beknopte samenvatting van de plannen die we hebben. Tijdens het klantevent vertellen we hier meer over.

Organisatie

Er staan ook een aantal organisatorische veranderingen op stapel. Deze licht ik hieronder toe:

 • Irma Mommers: Per 1 februari start Irma bij ons als operationeel manager. In deze rol wordt zij verantwoordelijk voor de operationele aansturing van Livits. Dit betekent dat alle consultants en webdevelopers als ook ons gehele ontwikkelteam onder haar leiding komt te staan.
 • Julia wordt productmanager: Vanaf 1 februari gaat Julia Kamp-Stobbelaar– nu interim ook verantwoordelijk voor het consultancy team – als productmanager aan de slag. In deze rol wordt zij verantwoordelijk voor de keuzes die we maken op het gebied van de doorontwikkeling van Livits. Julia blijft verantwoordelijk voor ons support team.
 • Uitbreiding support: Vanaf 1 maart werkt Janneke van Veltom vier dagen per week bij ons. Hiermee breiden we ons support team aanzienlijk uit.
 • Colin naar development: Colin Suijkerbuijk, die nu als webdeveloper in het consultancy team werkt, maakt de overstap naar software ontwikkeling. De klanten van Colin worden door Sjoerd Damen overgenomen.
 • Nieuwe stagiair: Per 6 februari start een nieuwe stagiair van de Fontys Hogeschool. Hij richt zich op cyber security waarin we nog een aantal extra stappen willen zetten.

Het MT van Livits bestaat vanaf 1 februari uit Julia, Irma en mijzelf. De nieuwe Livits gezichten stellen zich in een volgende nieuwsbrief verder aan jullie voor.

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen over het bovenstaande, neem dan contact met me of bel ons rechtstreeks via 076-578 09 50. Mailen kan natuurlijk ook via Frank@Livits.nl.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok