Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

17
dec
Nieuws

We liv to see you: zet jouw vereniging in de spotlights!

17 december 2020

Soms is het goed om trots te zijn. Te laten zien wie we zijn. Uit te dragen waar we voor staan. Als Nederlanders denken we vaak: doe maar normaal dat is gek genoeg. Als puur Brabants bedrijf vinden we dat ook, maar soms even het hoofd boven het maaiveld uitsteken mag wat ons betreft ook wel. Wij zijn trots op jullie, onze klanten. Op waar jullie voor staan. Wat jullie in deze bizarre periode bereikt hebben. En daarom willen we jullie in de spotlights! We Liv to see you dus!

Wat is het idee?

Elke klant van ons heeft een verhaal te vertellen. Waar staat jouw organisatie voor? Wat speelt er bij jullie leden? Welke uitdagingen hebben jullie in deze corona tijd? Wat heb je het afgelopen jaar bereikt? En hoe werk je met ons samen? Dat idee willen we optekenen in een kort filmpje van 2 tot 3 minuten. Hiervoor komen wij naar je toe met een professionele cameraploeg. Je wordt in dit filmpje door onze nieuwe collega Liv geïnterviewd. Wie is Liv? Nou, daar kunnen we nog niet alles over zeggen, daar hoor je binnenkort zeker meer over.

De film editen wij en krijg je van ons in twee varianten. Een variant die alleen over je vereniging gaat en de uitdagingen waar jij voor staat. En een variant waarin je ook vertelt over onze samenwerking. De eerste versie mag jij inzetten hoe je wilt. De tweede variant gebruiken wij, na goedkeuring op het filmpje van jouw organisatie, op onze website en social media.

Welke inspraak heb jij?

Wanneer we jouw organisatie in de spotlights zetten, zit jij aan het stuur. Jij bepaalt dus. We hebben een set aan vragen opgesteld waaruit je kan kiezen. Jij bepaalt wie we interviewen en bepaalt de setting. Voor de variant die wij gebruiken, kan je ook kiezen uit een aantal vragen die over onze samenwerking gaan. We laten je volledig vrij in het gebruik van jouw variant van het filmpje. We gaan er van uit dat we de variant waarin we ook onze samenwerking behandelen minimaal 18 maanden mogen gebruiken. Wanneer jouw organisatie aangeeft dat we het filmpje niet meer mogen gebruiken, dan houden we ons daaraan.

Wil je meedoen?

Wanneer je interesse hebt om mee te doen, neem dan contact met ons op. Dat kan via je klantmanager, of via onze officemanager Willemijn Bouman (Willemijn.Bouman@CCIgroep.nl)

 

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok