Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

21
feb
Even voorstellen

Robberts nieuwe aanwinst in de Livits familie

21 februari 2024

Voor al onze collega’s is werken bij Livits hun lust en hun leven. Buiten dat heb je bijna niks nodig. Maar soms gebeurt er iets, dan is er een meer dan prachtige aanwinst waardoor je even een time-out neemt. Anderen noemen dat ouderschapsverlof. En als je zoals Robbert Liebregts, een tweeling krijgt, dan heb je dat ouderschapsverlof ook echt verdiend. 

Wie is Robbert? 

Voor de meeste mensen is Robbert een bekend gezicht. Als klantmanager is het aanspreekpunt voor een groot aantal van onze klanten. Dat doet hij sinds 2022 bij Livits. 

Daarnaast is Robbert een Bourgondiër, een echte brabo met een voorliefde voor golf en Ajax. Golf, dat doe je namelijk als je alle tijd van de wereld hebt. Nou, dat golfen is wel even voorbij denk ik zo. 

 

Hoe zit dat met die aanwinst dan? 

In het tweede kwartaal van 2023 kwam Robbert vertellen dat er gezinsuitbreiding aan stond te komen. Dat is altijd bijzonder. Extra bijzonder was het, toen hij ons kwam vertellen dat er een tweeling aan zat te komen. En afgelopen 18 januari zijn Bob en Lot dan ook geboren. 

Het zijn twee wolkjes van babies, die Robbert en Leanne gebroken nachten en heel veel geluk opleveren. 

Een tweeling krijgen betekent ook dat je dubbel ouderschapsverlof ontvangt. Daarom is Robbert pas weer begin maart aan het werk en zal in de zomer ook twee maanden druk zijn met het verzorgen van zijn nieuwe liefdes. Gedurende zijn afwezigheid is Frank van de Vinne zijn vervanger.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok