Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

04
apr

Immanuel verlaat Livits per 01 mei

4 april 2023

Wanneer je ruim 9 jaar bij Livits gewerkt hebt, is het niet zo raar dat je benieuwd bent naar wat er verder is. En voor Immanuel is dat het geval. Voor mij is dat een reden Immanuel nog een keer in het zonnetje te zetten. Niet gek, als je bedenkt hoeveel hij voor Livits heeft betekend.

9 jaar, dat is nogal even

Immanuel is bij ons gestart toen Livits nog CCI IT Groep heette en Daan en Paul nog de eigenaren waren. Het bedrijf was toen heel anders dan nu. Twee locaties, Houten en Breda, en ook andere gezichten. Veel klanten van toen zijn er nu nog steeds. En dat is zeker ook de verdienste van Immanuel. Ons KTO laat zien dat de gemiddelde tevredenheid over consultants rond een 8 ligt, ik weet zeker dat dit ook geldt voor Immanuel.

De kracht van Immanuel is altijd de combinatie van klantgerichtheid en technisch inzicht geweest. Wanneer er iets niet helemaal lekker werkte in een koppeling, of er moest een functioneel ontwerp komen voor een aanpassing in de standaard, Immanuel weet hoe hij dat aan moet pakken.

Als je dan al 9 jaar ergens werkt, dan kriebelt er soms wel iets over hoe het ergens anders werkt. Voor Immanuel geldt dat hij in zijn vrije tijd een fervent klusser is. Hij heeft dus al een tijd geleden aangegeven dat werken in de “maak-industrie” hem toch wel erg trok. Daar komt het werken met je hoofd als consultant en met je handen als klusser samen. We hebben daarna samen gekeken hoe we hier het beste vorm aan konden geven. Dit heeft erin geresulteerd dat hij per 01 mei gaat starten bij BrainSys, een software bedrijf dat zich met name op softwareoplossingen en consultancy voor productiebedrijven .

Immanuel

De afgelopen 9 jaar heb ik het erg naar mijn zin gehad bij Livits en veel kunnen leren, tot op de dag van vandaag ga ik nog met plezier naar mijn werk. Dit natuurlijk door de leuke collega’s en klanten die ik heb mogen bezoeken in de jaren bij Livits. Vorig jaar ben ik intern het gesprek aan gegaan met Julia en Frank rondom mijn toekomst. Na een loopbaan traject ben ik erop uitgekomen dat IT Consultancy in een andere branche mij nieuwe energie gaat geven richting de toekomst (en ik moet nog een paar jaartjes ;) ). Vandaar mijn keuze voor een nieuwe uitdaging bij BrainSys.

Via deze weg wil ik alvast iedereen, die ik niet meer persoonlijk spreek in april, bedanken voor de samenwerking en wellicht spreken wel elkaar in de toekomst.

Ten slotte; ze zeggen wel eens "In goed overleg hebben we besloten dat...", beter overleg en support in deze keuze had ik vanuit Livits niet kunnen wensen en daar ben ik ze dan ook erg dankbaar voor.

Groet Immanuel

Hoe lossen we zijn vertrek op?

Als er iemand met zoveel werkervaring bij je weg gaat, is het onvermijdelijk dat er wat kennis die in iemands hoofd zit verdwijnt. Onze ISO processen schrijven voor dat we zo veel mogelijk zaken documenteren. Daar hebben we in het geval van Immanuel de laatste maanden extra aandacht aan gegeven.

Per 01 april (en dat is geen grap) is er ook een nieuwe collega gestart als uitbreiding van ons PS team. Hierover in de volgende nieuwsbrief meer. Zij loopt in april ook mee met Immanuel, om zoveel mogelijk gebruik te maken van zijn kennis en ervaring. Haar rol gaat net anders zijn dan die van Immanuel, toch hopen we zijn vertrek deels op deze manier op te lossen.

Een andere consultant in ons team, Robert Borghuis, is nog met sabbatical tot 1 juni. Dat betekent dat onze bezetting in de maand mei wat dunner is dan gebruikelijk. Houd hier dus rekening mee mocht je onze inzet nodig hebben.

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen over het bovenstaande? Neem dan contact op met je klantmanager of bel me rechtstreeks via 06-2952 6083. Mailen kan natuurlijk ook via Frank@Livits.nl.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok