Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

26
apr
Even voorstellen

Even voorstellen...Robbert!

26 april 2022

Eén april (geen grap) ben ik begonnen als klantmanager bij CCI. Wellicht heb je me al gezien of gesproken, zo niet stel ik me graag aan je voor.

Ik ben Robbert Liebregts, opgegroeid in Kaatsheuvel en woon sinds 17 jaar in Breda. Daar heb ik samen met mijn vriendin net een nieuwbouwhuis gekocht, waar we binnenkort gaan wonen samen met onze hond Marley.

Waarom CCI

Bij vorige werkgevers heb ik ervaring opgedaan in de rol van consultant en in het behouden van klantcontact. Het klantcontact, meedenken en het adviseren, daar haal ik voldoening uit en krijg ik energie van, dat zal ik dan ook vol enthousiasme gaan doen bij CCI.

Wat ik buiten werktijd doe

Naast mijn werk sport ik graag. Je vindt me regelmatig in de sportschool en op de tennis- en padelbaan. Daarnaast houd ik ook van een borrel op het terras en een festival in de zomer.
Ook reis ik graag: backpacken naar verre oorden, citytrips en zonvakanties, ik vind het allemaal leuk! Bij mooi weer ben ik graag buiten, het liefst wandelend met mijn hond.

Contact

Goede communicatie in de samenwerking vind ik erg belangrijk en ik sta altijd open voor een gesprek. De komende periode klop ik dan ook bij diverse klanten aan om nader kennis te maken!

Wil je contact met mij, dat kan! Ik ben te bereiken op telefoonnummer 06 47590137 of via email robbert.liebregts@livits.nl.

Tot snel!

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok