Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

01
jul
Blogs

Lees hier hoe InEen de lat voor een ledenplatform erg hoog heeft gelegd!

1 juli 2021

Het was dinsdag 11 februari 2020 toen ik werd uitgenodigd voor het geven van een demo van Livits aan InEen, op de Mercatorlaan te Utrecht. Bekend terrein, want we hebben meer klanten die in hetzelfde gebouw zitten, maar ook met gezonde spanning, want je stapt toch weer een andere wereld binnen. In dit geval de wereld van de georganiseerde eerste lijn.

Auteur: Ron Vermeulen

Een disclaimer voordat je verder leest: dit nieuwsbericht is lang en zit vol met mijn meningen, maar van sommige projecten word je zo enthousiast dat ze een groot podium verdienen!

Wat mij direct opviel in het eerste gesprek was het enthousiasme waarmee het team werkt voor het grotere doel. InEen versterkt en verbindt de eerste lijn en behartigt de belangen van de georganiseerde eerste lijn. Deze vereniging is er echt voor de leden. Een van de belangrijkste communicatiemiddelen is het besloten ledenplatform LINK. En de ambities waren groot.

Na een uitgebreide selectieprocedure heeft InEen uiteindelijk voor Livits gekozen. Doorslaggevend was de klik die er was tussen InEen en CCI. Ook bij CCI werken wij met veel enthousiasme en passie voor ledenorganisaties met het boeien, binden en vinden van leden. We gaan graag een open en transparante samenwerking aan met onze partners. Het project is in oktober gestart en, zoals elk project, niet zonder hobbels verlopen. Maar de gelijkwaardige samenwerking heeft ervoor gezorgd dat we een prachtig platform hebben kunnen neerzetten.

Mening 1: “Ik durf te stellen dat InEen met het ledenplatform LINK één van de beste ledenplatformen heeft die er bestaan in Nederland. En ik heb er het afgelopen 4 jaar meer dan 100 gezien, dus ik kan het weten 😉”

Wat is er dan zo bijzonder aan LINK?

Het ledenplatform LINK is geen ledenplatform waar je simpelweg wat documenten kunt downloaden en je profielgegevens kunt wijzigen. Het is veel meer dan dat. Het is een online ontmoetingsplaats, waar op basis van interesses, persoonlijke voorkeuren en lidmaatschappen van online werkgroepen wordt bepaald welke content je ziet. En dat principe wordt op vrijwel elke pagina consequent doorgevoerd. Een greep uit de functionaliteiten van het platform:

  • Een welkomstvideo met een duidelijke uitleg hoe het platform werkt
  • Personalisatie: mijn voorkeuren, nieuws, bijeenkomsten en thema’s
  • Persoonlijk: foto’s van medewerkers en leden die berichten plaatsen
  • Interactie: via online groepen waar je lid van kunt worden
  • Besloten: online vergaderingen en vergaderstukken, downloads

En dit is nog maar fase 1. In fase 2 gaan we de functionaliteiten nog verder uitbreiden met een online stemmodule, een consultatiefunctie een Data Quality Checker en meer…

Mening 2: Het oog wil ook wat “Ik durf te stellen dat InEen met het ledenplatform LINK één van de mooiste ledenplatformen heeft die er bestaan in Nederland. En ik heb er het afgelopen 4 jaar meer dan 100 gezien, dus ik kan het weten 😉”

Margriet van Lingen, manager communicatie bij InEen: “We hebben in CCI een partner gevonden waarmee we onze online ambities op de korte en lange termijn verwachten te kunnen invullen. De eerste stap is nu gezet, in een goede en prettige  samenwerking met CCI. We hebben nog wat hobbels te overwinnen, maar we zijn zeker trots op het ledenplatform dat er nu staat.”

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok