Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

Livits
Websites

Livits implementatie Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV)

4 oktober 2023

In september 2023 hebben we de Livits-implementatie voor de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) afgerond. Hiermee is hun omgeving en een nieuwe website live gegaan. We zijn trots op deze succesvolle implementatie en op de nieuwe samenwerking!  

De VNV is de enige landelijke brancheorganisatie voor visspecialisten.
De VNV behartigt de belangen van de visspecialisten door de visdetailhandel te vertegenwoordigen bij de instellingen en instanties die in belangrijke mate het beleid bepalen in de vissector. Ook heeft de VNV regelmatig overleg met ministeries en organisaties over wet- en regelgeving, zoals met de Keuringsdienst van Waren. Hierdoor is de VNV de spreekbuis van de visspecialist geworden.

VNV wilde een website die goed aansluit bij hun situatie en dat past bij de wensen van een branchevereniging. Hiervoor zijn ze uitgekomen bij Livits.

Janneke Keuning (operationeel directeur van de VNV)

“De Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) heeft sinds september een nieuwe website. Ik (Janneke Keuning, operationeel directeur van de VNV) en ons bestuur zijn erg blij met deze nieuwe website. De website ziet er mooi en aantrekkelijk uit, is overzichtelijk en zaken zijn gemakkelijk terug te vinden. Wij zijn trots op het eindresultaat en verwijzen onze leden en andere geïnteresseerden graag naar www.visspecialisten.nl. Iets waar we bij de vorige website wat huiverig over waren.”

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok