Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

06
okt
Nieuws

Data Quality Checker - OnderhoudNL

6 oktober 2020

Tijdens één van de parallelsessies hebben we stilgestaan bij de Data Quality Checker. De Data Quality Checker is een functionaliteit in Livits om de opgeslagen gegevens up-to-date te maken door middel van gepersonaliseerde uitvraag en automatische verwerking van de uitgevraagde gegevens.

Tijdens deze sessie hebben we eerst kort de module zelf behandeld: Wat zijn de mogelijkheden? Hoe ziet het gebruik van de module eruit? Maar ook: Wat zijn de voordelen van het gebruik van de Data Quality Checker?

Allemaal punten waar we zelf enthousiast over zijn, maar wat veel interessanter is, is hoe klanten die al gebruikmaken van deze module dit ervaren. Het belangrijkste doel van de sessie was dan ook om onze klanten een beeld te geven hoe andere verenigingen de module gebruiken: Wat zijn bijvoorbeeld de overwegingen geweest om de module in te zetten, welke gegevens worden er uitgevraagd en wat zijn de ervaringen tot nu toe.

OnderhoudNL is een van de verenigingen die al actief gebruik maakt van de Data Quality Checker en zij hebben tijdens deze sessie de deelnemers meegenomen in hun ervaringen. Daarnaast hebben we laten zien welke gegevens andere verenigingen zoal uitvragen bij hun leden.

Wat mooi was om te zien is dat aanwezige deelnemers die ook gebruikmaken van de Data Quality Checker spontaan hun eigen ervaringen hebben gedeeld met de groep.

Nieuwsgierig geworden? Kijk hier de sessie terug. Wil je een keer met iemand bespreken wat de Data Quality Checker voor jouw vereniging kan betekenen? Neem dan vooral contact op met je klantmanager of functioneel consultant.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok