Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

28
feb
ISO
Veiligheid
Informatiebeveiliging

Volg onze webinars over veiligheid!

28 februari 2022

Wij delen graag onze kennis met jou als Livits-klant! Het afgelopen jaar hebben wij veel geleerd over security en informatiebeveiliging. Dat was nodig omdat we twee ISO-certificeringen wilden behalen. Nu dat is gelukt leek het ons een goed moment om de kennis die wij hebben opgedaan te delen met onze klanten.

Frank is hiermee al begonnen en deelde een aantal video’s en artikelen op LinkedIn. Ook zullen we eind maart en begin april een tweetal korte webinars organiseren. Het eerste webinar gaat over veiligheid in het algemeen: het fundament voor de informatiebeveiliging binnen Livits. Het tweede webinar gaat over wat we binnen de applicatie aanbieden aan functionaliteit die de informatiebeveiliging verhoogt.

Webinar 1: 29 maart 16:00-16:45 - Informatiebeveilging in het algemeen

Houd jij je bezig met informatiebeveiliging? Wil je meer weten over hoe wij zaken voor Livits georganiseerd hebben? Dan is dit webinar interessant voor jou. We nemen je mee in hoe wij naar informatiebeveiliging voor Livits kijken, welke zaken hier een rol in spelen en ook hoe wij hierin scherp gehouden worden. Ook vertellen we je meer over de veiligheid van onze infrastructuur en wat we hierin allemaal doen.

Webinar 2: 5 april 16:00-16:45  - Veiligheid binnen Livits

Werk jij regelmatig met Livits? Wil je weten wat er binnen Livits beschikbaar is om te zorgen voor optimale veiligheid?  In dit webinar nemen we je mee over wat hierin standaard binnen Livits mogelijk is. Ook laten we je zien welke functionaliteit er in een aantal modules zit.

Wil jij bij deze webinars aanwezig zijn, houd je mailbox in de gaten voor de uitnodigingen!

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok