Direct contact

Bijster 15
4817 HZ Breda
076 578 0950 | info@livits.nl

24
feb
Blogs

Kies met ons een goed doel!

24 februari 2021

Als je iets goeds doet voor een ander, krijg je daar vaak ook iets voor terug. Voor mij is dit een persoonlijke overtuiging. Of het nu gaat om zaken doen met klanten, er voor je collega’s zijn of de opvoeding van mijn kinderen. Iets aan iemand anders geven, geeft voor mij veel meer voldoening dan wat krijgen. Dat geloof draag ik ook uit binnen CCI. En vanuit die gedachte willen we – samen met onze klanten – een goed doel omarmen.

Wat gaan we doen

Werken bij een commercieel bedrijf lijkt vaak te gaan over omzet, winst, targets, groei. Alhoewel dat voor een gezond bedrijf zeker ook belangrijk is, ben ik ook erg voor maatschappelijke betrokkenheid, iets doen wat echt wat bijdraagt aan een betere wereld. Daarom gaan we een goed doel kiezen dat we de komende drie jaar gaan steunen. Dat steunen doen we op de volgende manieren:

  • Voor elke nieuwe klant doneren we € 100,- aan het goede doel
  • Voor elke opdracht van € 5.000 of meer doneren we € 20,- aan het goede doel
  • Voor elke Umbraco-opdracht doneren we € 50,- aan het goede doel

Hierbij doen we één donatie per opdracht. Daarnaast willen wij nog 1 à 2 keer dit jaar samen met onze klanten en collega’s een actie organiseren om geld op te halen voor dit goede doel.

Waar wij aan denken

Goede doelen zijn er in allerlei soorten en maten. Op onze klantendag van 1 april gaan we bekendmaken voor welk goed doel wij willen gaan. Het kiezen willen we samen met jullie doen. Onze collega’s hebben de volgende zes goede doelen geselecteerd (door op de link te klikken lees je er meer over):

Stem je mee?

Alle doelen zijn natuurlijk mooi, zoals vaak in het leven gaat het om kiezen. Dat willen we samen doen. Daarom organiseren we voor onze klanten en onze collega’s een stemronde. Op basis van de uitkomsten hiervan komen we tot het goede doel. Dit maken we bekend op de klantendag van 1 april. Dan vertellen we ook waar de teller qua bijdrage op dit moment staat. Hierover informeren we jullie ook gedurende het jaar. Je kunt stemmen via onderstaande poll. Vanaf maandag staat deze ook in de Livits Connect app. Stemmen kan tot 17 maart.

Heb je vragen of opmerkingen over het bovenstaande, dan ben ik rechtstreeks te bereiken op 06-29526083, via Frank.vandeVinne@CCIGroep.nl of natuurlijk via de Livits Connect app.

Livits.nl gebruikt cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van deze website kunnen verbeteren. Na toestemming gebruiken we deze om gepersonaliseerde content weer te geven. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Ok